Toto leto sa mi už nejak nepáči .Normálne som sa dnes pristihla pri tom,že mi chýba škola. Pristihla som sa pri tom ako myslím na zvonenie budíka-kikiríkanie kohúta,taktiež na ranné preplnené autobusy,nadávajúce schizofrenické staré babky ktoré sa s vervou Tarzana na liane bijú o voľné miesta na sedenie a pri tom nadávajú na skazenú mládež a zhnitú spoločnosť. A taktiež na vždy vrieskajúcu a neurotickú vrátničku ,ktorá už mala byť dávno na dôchodku alebo v geriatrickom ústave .
Jaj,a nesmiem zabudnúť na nášho profáka slovenčiny,ktorý má vždy sexistické narážky a napáda študentov a kupuje od nich cigarety .Ach a čo naše hnusné,vždy občúrané a preplnené wécka s odkazom na dverách-vložky a tampóny patria do koša,nie do záchoda
Normálne toľkoto veľa voľného času na mňa začína zle vplývať a cítim sa neistá . Aj keď sa ho snažím prospešne naplniť(spím veľa,čítam nový čas a ešte knihu-Generálny zázrak,nakupujem a chlascem ,vždy sa nájde aspoň chvíľa keď sa nudím. A veru toto nudenie,zisťujem,je veľmi náročná a vyčerpávajúca činnosť. Tiež nejako začínam byť otrávená sama zo seba a liesť si sama sebe na nervy . Veď 18 rokov v tom istom tele,a s tým istým nepoučiteľným a navždy do nemilosti upadnutým mozgom dá aj tomu najväčšiemu mamutovi zabrať .
Normálne by ma potešilo keby si ma niekto požičal a vyvenčil,a v akej takej zachovalej podobe aj vrátil.To by som sa určite už značne zregenerovala za ten čas

Avšak kedže v tomto období tak intenzívne myslím na školu,rozhodla som sa svoju priam odstrašujúcu túžbu zbaviť terapiou šoku!
Vychystala som sa rovno do našej školy a mala som perfektne premyslený plán.Prídem do našej školy so zámienkou na vrátnici,že som bola rok v Amerike,a len teraz som sa vrátila a potom sa len tak poprechádzam po chodbách .
Už som skoro bola pri svojom cieli,keď som si spomenula na všetky veci,ktoré neznášam-napr povinné prezúvanie v zime,písomky z matiky a fyziky a kamoškina pravidelná hláška:,, Pozri,aký som si super výsledok vymyslela...ak chceš aj tebe nejaký vymyslím “.
Ešte chvíľu som sociopaticky čumela na túto hnusnú,šedú komunistickú budovu a razom som zmenila názor. Nechýba mi,to bol len asi citový výpadok spôsobený nerovnováhou hormónov. A tak som sa obrátila a spustila taký beh,že by mi ho závidela aj tá najrýchlejšia gazela a s pocitom voľného vtáka(pelikána? som utekala naspäť domov.
Cestou som sa zastavila v obchode a kúpila si svoju obvyklú potrebnú dávku na ako tak ,,normálne“ fungvanie a to tribit(teraz už intenssimo .
V supermarkete po mne nejak divne ostatní spoluobčania pozerali,asi to bolo preto že tak bežím k regálu zo sladkosťami.Ccc,asocáli nechápu pravú túžbu po jedle .Cestou som však mierne nevytočila zatáčku,a ako som rozhadzovala rukou,zhodila z regálu pampersky pre deti do jedného roku .
Keď som však už stála pri pokladni a platila a s priblblým úsmevom si brala svoj tribitík, zrazu som si uvedomila jeden fakt.Okrem tribitu držím v ruke aj voláku konzervu fazule.Čo to?...žeby som bola už natoľko pošahaná,a nepamätala si čo kupujem?...Asociálne som stála v strede chodbičky a rozmýšľaľa.Z mojich filozofických myšlienok ma vytrhol krik cudzieho chlapa:,,Slečna,vráťte mi moju konzervu fazule! “...Otočím sa a pred sebou vidím asi 35-ročného chlapíka,pohľadného a s takými hnedými očkami aké má len to najkrajšie najčerstvejšie hovienk .
Rýchlejšie ako krtko na ceste som sa spamätala a vrátila mu jeho fazulu s ospravedlnením:,,Ach prepáčte,neuvedomila som si že som ju zobrala“....Chlapík odpovedal:,,Nevadíí“..a pobral sa svojou cestou a ja tiež svojou ......Koniec dobrý všetko dobré ......Ale nejak začínam mať chuť na fazulu,žeby som si išla jednu konzervu kúpiť?

 Denník
Komentuj
 fotka
bestia999  13. 7. 2008 19:03
tak este som sa nepristighla pri tom ze by mi skola chybala , ale chyba mi moja postel doma........
 fotka
ciernaruzicka  13. 7. 2008 19:17
musim sa priznat,aj mne obcas chyba skola..a tiez nasa princezna vratnicka!! ale ked si spomeniem na to ze ma uz caka matura tak ma ta clivost hned prejde

jaaj ale nehanbis sa takto kradnut 35rocnym hnedookym muzom konzervy? ..inak on musel byt slobodny ..kedze si kupoval konzervy..alebo bol gay..
 fotka
smilegirl14  13. 7. 2008 19:32
Ahoj jeeej toto je super blog!!!take sialene a pritom aj vtpine Congratulations
 fotka
d170  13. 7. 2008 19:37
Veľmi dobré, vtipné
 fotka
abort  13. 7. 2008 21:07
Ah Čili! Luv ya
10 
 fotka
tatianka  14. 7. 2008 17:51
ja mám rada fazuľu v konzerve
11 
 fotka
abort  17. 7. 2008 22:10
Ah Čili, napíš ďalší blog!
Napíš svoj komentár