Schválne ... keď sa žena cíti nedocenená. Najhorší pocit na svete. Muž potrebuje cítiť oporu v žene, jej povzbudenie a žena zase potrebuje cítiť mužskú prítomnosť a "jeho za chrbtom".

Nieje najkrajší pocit keď sa ocitnete v objatí milovaného človeka? Alebo keď od neho počujete krásne slová adresované práve Vám? Čo ženy robia zle že to od mužov počujú čoraz menej? ... Niesme všetky prostitútky, štetky ktoré nemajú inej roboty ako zvádzať "nevinných" chlapcov.

Poniektoré z nás sa tak strašne snažia ... byť dokonalými ženami, dievčatami pre (aspoň podľa nás) pre dokonalých chlapov. A spätná väzba? .. To už v dnešnom svete neexistuje uznanie? Pochvala? .. Stačila by trošku vyššia všímavosť. Pozornosť. Možno úprimná (!) otázka ako sa máš ...

Potom na svete vznikajú nešťastné mladé ženy zo zlomeným srdcom ktoré nedokážu rozdávať úsmev (hrozná predstava pre vás .. mužov, kto by nechcel usmievavé dievča? Čo ženu skrášli viac ako úsmev? ) z ktorých sa buď stanú verejné pracovníčky našlapovačky, alebo nájdu oporu v niekom kto ich bude celý život utešovať. Lenže to naopak nebude stačiť jemu. Chlapovi predsa tiež nestačí ženu len utešovať. Tých pár gentlemanov čo ešte nevyhynuli stále chce byť milovanými, uznávanými, potrebnými oporami tej nežnej ženskej krehkosti. A nie len sopeľhandrami.

Áno. Máme tu ďalší začarovaný kruh. Všetko toto sa prenesie na deti, ktoré budú bolesť svojich rodičov rozsievať ďalej a nesknčí sa to nikdy. A tak dievčatá. Budte múdre .. sme tak nádherné stvorenia každý muž ( len chlapci si myslia o ženách somariny - takých nám netreba všakže) vám potvrdí že žena je dokonalá bytosť ( nečakajte však aby muž uznal že máte pravdu .. to nerobia ani gentlemani lebo ú to naše milé zvieratká muži )... a naopak ženy tiež musia uznať že bez mužov by bol život náročný. Aj keď dokážeme toho veľa , potrebujeme ich.

A tak sa potrebujeme navzájom.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár