Žiť s vedomím, že mi zostáva do 10 rokov života je ubíjajúce. Tento rok som oslávil jubileum, ktorý by som nebol nikdy uveril, že sa dožijem. Mám 70. Cítim, že to ide dolu vodou. Síce pravidelne cvičím, ale aj tak mám stále menej síl. Zároveň veľmi často premýšľam nad minulosťou, či som niečo urobil prospešné a dobré a prečo som niektoré veci pokašlal. Je to taká psychohygiena, ktorá sa nedá zastaviť. Premýšľam stále a niekedy kvôli tomu ani neviem zaspať. Adoptoval som si s manželkou 2 deti, ktoré nikto nechcel. Mali 11 a 14 rokov. Väčšina ľudí chcú čo najmladšie. Ja som išiel opačným smerom, lebo starších tam bolo veľa. Nikto ich nechcel. Mrzí ma, že sme ich neadoptovali viac a tým pádom nezachránili viac. Nad tým často premýšľam. Obidvaja majú blízko k 50 jubileu. Sú šťastní a to je hlavné. Majú svoje rodiny a dobre sa o ne starajú. To ma vždy zahreje pri srdci. Napriek tomu málo krát prídu na návštevu. Nemajú čas. Musia veľa pracovať, aby uživili svoje rodiny. Čo je to dnes za doba, aby nebol čas ani na návštevu. Máme veľmi dobré vzťahy, často krát sa vidíme na skype. Mám aj 3 vnúčatá, ktoré sú v zahraničí. Za svoj život som prežil mnoho a na Birdz sa prídem rozveseliť. Preto prosím pochopte niektoré moje témy, ktoré nedávajú žiadny zmysel. Moja fantázia ako jedna z mála pracuje ako za mlada. Rád vymýšľam všelijaké motanice a hlúposti. Ja sa z nich teším a čakám na komentáre. Najväčšie svinstvo, ktoré som za svoj život zažil paradoxne nie je arogancia, nenávisť, zloprajnosť, neochota, rýpanie, ale je to SAMOTA. Ak ju zažívate, je s Vami zle. Za ten čas, čo len presedíte na jednej stolićke skoro bezhybne a čumíte do blba, mohli ste sa smiať s kamarátmi, keby ste si samozrejme mali. Mohli ste sa prechádzať so svojou milovanou v parku a sledovať prírodu, okolie, zvieratá. Ten istý čas len sedíte na stoličke a nerobíte nič. Je to veľmi ubíjajúca vec, ktorú som zažil a to vedomie, že to môžem zmeniť, ale nemám na to síl, je ešte ubíjajúcejšia. Snažte sa, aby sa Vám to nestalo. Keď už ste v tom, je ťažko nájsť východ. Ja sa ho snažím nájsť.

 Blog
Komentuj
 fotka
bludiacient  19. 8. 2017 23:10
čo ja viem, akože naozajstná hardcore samota, že fakt nikoho nemáš, nikoho blízkeho, nik ti nerozumie a pod. ja fakt riadna krutosť. ale taká normálna samota, keď si introvert, a stačí ti brdz, je celkom fajne, teda, keby birdz za niečo ešte stál.

inak ako som začal pracovať dlhodobejšie, som zistil, že ako to je fakt na figu, keď musíš makať aby si sa uživil, a toho času máš málinko máálilinko... je to smutné veru.
 fotka
kuko1965  20. 8. 2017 01:19
Nepovažujem to za hodnoverné ale keď už tak ako viete že to bude 10 rokov? Ubíjajúce sa Vám zdá že je to veľa - či málo? Tešíte sa na nebo?
Napíš svoj komentár