Radšej ani nečítajte tento článok, je celkom nudný, obyčajný, nič výnimočné.Jedná sa o prerozprávanie normálneho dňa nenormálnym chlapcom.

Začalo sa to ráno, kedy sa mi vôbec nechcelo vstávať a to už bolo pomaly pol desiatej (to keď človek na výške porobí skúšky, tak si môže dovoliť aj takéto veci .To už bola nejaká predzvesť, že bude ťažký deň.Ale mal mať zvláštnu príchuť.Dohodol som si stretnutie v BA s dievčaťom, s ktorým si píšem cca 2 roky s tým, že pokecáme a ak jej to nebude vadiť, že si pôjdem pozrieť nejaké oblečenie na seba.

Tešil som sa aspoň na to a tak ma negativizmus prestal ožierať.Skoro ma však zasa céleho zožral, lebo som prišiel na vlak na poslednú chvíľu s tým, že teta predavačka lítkov nikde, tak rýchlo do vlaku.Sprievodca našťastie tento dôvod pochopil a dal mi obyčajnú sumu, bez fakturácie, či ako to nazval.Aj na mňa sa usmialo šťastie, pomyslel som si.Tak som sa teda plne mohol sústrediť na tú akciu, ktorú som si naplánoval.

Slečna prišla, ako napísala.Na tvári sa jej objavil veľký úsmev, dosť mi pomohol, lebo som mal trošku obavy, že čo to bude.Ale celkom atraktívna 20-tka, objali sme sa a šli sme teda nakupovať.Bola dosť zhovorčivá, čo mi uľahčovalo situáciu, lebo nerád rozprávam svoje zážitky pred neznámymi.Je lepšie sa prispôsobiť na jej vlnovú dĺžku, usúdil som.

Takto v rozhovore sme dorazili do Auparku a tu sme začali moju tour de nakupovanie.Ešte šťastie, že ju to bavilo.Chápete?Stretnem sa s babou, čo ju poznám z pokecu, fotku tam už nemá cca pol roka a ideme nakupovať, pričom jej to nevadí a ešte sa aktívne zapája a radí, čo mi sadne a čo nie? Tak to ma dostalo.Prešli sme celý Aupark, nakúpil som požehnane a sadli si ešte na chvíľu do kaviarne.

Lepšie sa to asi ani nemohlo podariť.Nakoniec sme sa rozlúčili, zhodli sme sa na tom, že to bolo fajn a opäť objali.Nastúpil so do vlaku a bol som naozaj spokojný.Pri tom som si uvedomil, že čatokrát ma baby dokážu znechutiť, odradiť, sklamať, ale takéto prkotiny im vždy vrátia všetky body späť.Haluz...

Deň som dorazil trénigom a usúdil som, že dnešok mal tak zvláštny náboj, že svoje myšlienky vypustím aj sem.Čo som si mohol vziať z neho asi je to,že treba myslieť pozitívne.Pozrel som sa na môj aktuálny stav na birdzi a myslím, že som to lepšie nemohol vystihnúť...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
ewellyne  12. 2. 2009 09:13
veľa podobných príjemných dní želám !
 fotka
nzch  15. 2. 2009 10:28
si strasny egoista, vies o tom???
Napíš svoj komentár