Pre BLOOWE
Celý život je rozdelený na niekoľko období.Striedajú sa dobré aj zlé.Až doteraz som prežívala to zlé obdobie.

Presťahovala som sa a celá minulosť ostala na starom mieste.Nepatrím k ludom,ktorý majú veľa priateľov,že ich ani na obidvoch rukách nespočítajú.

Som skor tichý a samotársky človek.Nevedela som si tu zvyknúť.Bolo to ťažké a preto som sa snažila čo najviac času tráviť na PC a zoznamovať sa s novými ľudmi.

Zoznámila som sa s jedným dievčaťom.Myslela som si,že si napíšeme pár slov a bude koniec.Lenže som sa mýlila.Veľmi dobre sa nám rozprávalo.Je to teraz človek mojmu srdcu najbližší a nechcem ju stratiť.

BLOOWE, pomohla si mi už s velmi vela vecami,podržala si ma v najhorších chvílach a vždy ma vypočuješ a pomožeš.Dakujem ti velmi pekne,že si taká aká si.

Verím,že raz mi povieš aj ty,čo ťa trápi,lebo to je na tebe dosť vidno.Ak nepovieš,pochopím to.Asi máš nato iných ľudí a potrebuješ sa uistiť o dovere.Nechcem,aby si sa trápila,lebo ty si to nezaslúžiš.A pretváranie sa,že nič sa nedeje ti naozaj nejde.

Týmto blogom som ti chcela poďakovať za všetko čo pre mňa robíš a dúfam,že ťa nikdy nestratím.DAKUJEM

 Blog
Komentuj
 fotka
ygor  10. 9. 2007 11:01
jake mile
 fotka
endre-silentname  10. 9. 2007 11:20
Je pekné, že máš takú dobrú priateľku. Je to dobré.
 fotka
faktgood  10. 9. 2007 12:02
miléé
 fotka
beruska_zuzanka  13. 9. 2007 12:22
Krásny blog a bloowe je super holka daj jej čas, čo bude chcieť, to odtají, čo nie, ostane len medzi ňou a....
 fotka
bloowe  14. 9. 2007 16:48
Cmukinkaaa,z celého srdiečka ti mooc ďakujem.Som veľmi rada,že som ti mohla pomôcť a nemaj strach.Mňa nikdy nestratíš.Budem pri tebe vždy stáť.Si veľmi dobrá holka.Ľúbim ťa



Beruska_zuzanka ... aj ty si skvelá holka a vážim si ťa.
Napíš svoj komentár