Bola temna noc. Vietor prinasal hlasy osamelych dusi a vsetci co mali domov,boli schuleni vo svojich posteliach a spali najtvrdsim spankom.Alebo sa aspon o to snazili.Len ja som sedela na zemi,odeta len v bielej kosielke.Balkonove dvere boli otvorene dokoran a zaclony sa pod naporom vetra dvihali.Na nocnej oblohe svietil mesiac v splne a vyzeral este strasidelnejsie ako zvycajne.

Pamatam si len ze mi bola zima a strasne smutno.Stale som si opakovala predchazajuce hodiny.Stale a stale ma miatli tie pomotane myslienky.
Kde som urobila chybu?Preco sa to vsetko zmotalo prave v jeden den?Kto to ma na svedomi?
Isla mi prasknut hlava.Nevedela som co sa robi, nevedela som preco sa za taku chvilu moze vsetko zmenit.Hrozne moc som potrebovala objat.Ale nikoho kto by ma objal nebolo.Pozrela som na mobil,nic.Ako vzdy.Ked nezavolam ja, on nikdy.

Zas som sa rozplakala..a to som si pred minutou myslela, ze uz ziadne slzy mat nikdy nebudem.Hra na lasku.Preco?Preco to tak boli?Ved som to mohla vediet.Niet nikoho v tejto zemi kto by sa na mna pozrel ked mi je smutno a povedal:len sa vyplac.To prejde, som s tebou.Nije,kazdy len neplac,chovas sa jak debil.ALebo ta obchadzaju ako radioaktivny odpad.Ako keby slzy zabijali.Zabijaju ludia, nie slzy.Nie slzy lamu srdcia napoly,to ludia, ktori si neuvedomuju krehkost 16rocneho srdca.

A ono to boli.Sedim na zemi,cez slzy nevidim mesiac,len rozmazany flak na ciernej oblohe.Kaslem na vsetko.Kaslem na ludi.Zradili tolkokrat, tak preco stale verim? Nik nemylsi vazne uz, slova Milujem a Navzdy.

Krv sa vylieva,scernie ako ruza, ktoru si mi dal.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár