Na internete som našla blog,na ktorý neviem, čo povedať...proste chorééé:
A toto je len 1.diel:

Buďte pozdravené, vy čierne duše!

Aby som sa predstavila, moje meno je Claudy666, mám 12 rokov a v poslednom čase počúvam METAL. Metal, ako zlá hudba, ako HIM, Marilyn Manson, Limp Bizkit a Korn. Všetci speváci z týchto skupín sú celí bledí a potetovaní, to znamená, že sú pravými satanistami a sú správne zlí. Počúvam túto hudbu, pretože aj ja som zlá. Vidieť to na tom, že vždy pri H&M si kupujem čierne veci, na ktorých sú ružičky, lebo je to "gotik" a je to teraz trendom.

Teraz som si kúpila nitový opasok, je z ružového plastu a sú na ňom strieborné špicaté veci, pretože to vyzerá hrozivejšie. Mojej mame sa to nepáči, keď vyzerám tak satanisticky, ale čo hovorí moja mama je mi jedno. Pred dvoma dňami som začala fajčiť, pretože aj spevák z HIM fajčí. Myslím si, že ľudia ktorí fajčia, sú oveľa horší ako normálni ľudia. Keď ma všetky starenky vidia, vždy sa vydesia, pretože si vždy namaľujem tvár nabielo a pery na čierno. Niekedy si maľujem aj čierne oči, to vyzerá ešte hrozivejšie. Vlasy som si nafarbila na červeno, lebo mama mi zakázala farbiť si ich na čierno. Viem že je absolútne necool nechať si rozkazovať od mojej mami, ale povedala mi, že inak nedostanem svoje vreckové a potom si nemôžem nič kúpiť a to by bolo zlé.

Myslím, že som skutočná satanistka. V Brave je písané, že všetci ľudia, ktorí sa obliekajú ako ja sú pravými satanistami. Na krk som si zavesila obrátený kríž, ktorý som si sama vyrobila z normálneho kríža, ktorý bol raz v Brave. Na prste mám prsten s lebkou, ktorý som si kúpila v automate na cukríky. Vždy večer sa chodievam prechádzať s mojim psom do lesa a tam ak je tma tak zapaľujem sviečky. Sviečky majú privolať mŕtvych z hrobov a ctiť Satana. Niekedy sa rozprávam so Satanom alebo s mŕtvymi. Preto som si aj vymyslela vlastný rituál, pri ktorom sa premením na skutočného vampíra.

Ale teraz mám už dosť rozprávania o sebe. Keď sa ma ľudia pýtajú čo počúvam, potom vždy poviem, ja počúvam Black Metal, pretože to znie cool a myslím, že to čo počúvam, skutočne Black Metal je. Myslím že Black Metal sa vyslovuje "Pläkmeddl".

Dnes som bola prvý krát večer preč. Mama povedala, že v mojom veku môžem byť vonku len do siedmej večer, ale aj napriek tomu som bola až do pol deviatej. Samozrejme že som poprvý krát hľadala lokál /krčmu, pajzel, šenk alebo jak to mám ksakru preložiť hehe/, kde sú všetci ako ja. Skutočne som jeden našla. Tam boli všetci oblečení v čiernom a skoro všetci mali čierne vlasy. Len už boli všetci oveľa starší ako ja, a pozerali sa na mňa divne keď som stála pri dverách. Potom sa ma jeden muž spýtal čo počúvan a ja som povedala že Black Metal. Potom sa smial a hovoril o svojich obľúbených kapelách. Myslím že tie kapely sa volajú "Immortal" a "Dark Throne" a "Venom" a potom tam bolo veľa iných názvov ale tie som si nejak nezapametala. Aj ten muž bol pravý satanista. Mal na sebe tričko, na ktorom bola žena, lebka a sviečky. Vzadu stáli muži s našminkovanými /debilne slovo, ale veď niesom profesionalna prekladateľka/ tvárami. Povedal, že tie šminky sa volajú "Corpsepaint". Myslím že tak sa namalujem aj ja niekedy, keď pôjdem do školy. S tým určite vystraším učiteľov. Ten muž mi povedal, že Black Metal nie je nič pre také deti ako som ja, pretože až od tohto roku budem môcť sedieť na prednom sedadle v aute vedľa mami. Deti musia sedieť vzadu v deckej sedačke. Potom sa ma iný muž zas spýtal či viem čo je "Poser". Povedala som, že samozrejme viem čo "Poser" je, aj keď som to vôbec nevedela. Potom sa obaja muži smiali a spýtali sa, či som "Poser". Povedala som, že ano, pretože som si myslela, že je to niečo zlého. Potom sa títo muži smiali ešte viac a povedali to celému lokálu a v tom sa namňa všetci pozerali a smiali sa. Myslím, že to bol vtip, ktorý povedali ostatným, a preto som sa začala smiať aj ja. Potom som si objednala pivo, pretože ostaní ho pili tiež. To pivo chutilo odporne, úplne trpko a nie dobre, ako všetci hovorili, ale vypila som ho aj napriek tomu, pretože satanista znesie všetko. Potom som sa cítila podivne. Všetko sa mi točilo, vravela som smiešne veci a tí muži sa na mne smiali.

Nakoniec mi tí muži povedali, že mám prísť nabudúce, keď odkusnem môjmu škrečkovi hlavu. To spravím, pretože ja som satanistka.

.


Halo moji čierni priatelia, tak som tu opäť!

Tento krát vám poviem ako príbeh pokračoval ďalej. Ak si spomeniete, v poslednom diely som vám rozprávala, ako som navštívila zlý lokál, kde mi jeden muž povedal, že mám môjmu škrečkovi odkusnúť hlavu.

Doma som teda hneď išla do svojej izby. Mimochodom moju izbu som pred dvoma týždňami, keď som začala počúvať Black Metal, pekne zariadila. Všade mam povesené plagáty HIM, Korn a ostatných zlých kapiel. Aj Emimen tam visí, aj ked to nie je metal, ale Hip Hop alebo ako sa to volá. Ale aj napriek tomu je zlý, lebo má provokojúce texty a celá Amerika sa naňho hnevá, lebo je taký zlý. Potom som na svoj písací stôl postavila sviečky, ktoré su mimochodom ešte od vianoc. Ale vianoce už nemám rada, pretože je to kresťanské a čo je kresťanské to nie je cool. Potom som z kartónu vyrobila obrátený kríž a naň som s fixkou namaľovala pentagram a prilepila lebku s gumy. Tú mám tiež z automatu na cukríky. Tento obrátený kríž mi tez visí nad posteľou. Moja mama sa nato samozrejme hnevá, že kde som to videla. Povedala že to je len teraz móda a milý boh to vidí nerád. Potom som sa akosi hambila, ale ja som nato hrdá, že som zlá a moja mama to videla.

V tejto izbe je aj klietka so škrečkom. Tak som pritom myslela, čo mi povedal ten muž v lokáli. Potom som zapálila všetky sviečky v izbe, otvorila klietku a vybrala z nej škrečka. Myslím, že ten škrečok tušil, že mum chcem ublížiť, lebo ma stále hrýzol do ruky. To som rýchlo vycítila. Potom som rozmýšľala, či ho mám najprv zabiť, predtým ako mu odkusnem hlavu. Ale myslím, že ten chlap chcel aby som mu odkusla hlavu za živa. Bola som strašne nervózna a srdce mi bilo ako šialené. Potom som silno zavrela oči a dala škrečkovu hlavu do úst. To ale strašne šteklilo, lebo škrečok mal všade chlpy a ja som skoro musela kýchnuť. Práve som chcela zahryznúť, pretože škrečok bol už strašne nepokojný, keď v tom vošla mama do dverí. Tá dostala strach a začala vrieskať. Práve som chcela povedať že sa len hrám zo Stupsi, tak sa volá ten škrečok a v tom šoku som mu skutočne odhryzla hlavu. Len tak. Chruplo to a ústa som mala plné krvi a chutilo to hrozne. Srsť ma začala úplne blbo škriabať a ja som začala vrieskať. Mama začala besnieť ako divá. Potom zavolala záchranku, pretože som neprestávala vrieskať. Celú podlahu som celú ušpinila, moje oblečenie a všetko. A medzi tým ležal mŕtvy škrečok a časti jeho hlavy. Strašne som kýchala a dusila sa. Potom prišli záchranári a pýtali sa čo sa deje. Tí dvaja záchranári boli civilkári a obaja mali dlhé čierne vlasy. Keď videli moju izbu s plagátmi a obráteným krížom, obaja sa začali smiať a nevedeli prestať. Potom ma dali na nosidlá a naložili do sanitky. Keď sme prišli do nemocnice, mojej mami sa pýtali, či nepatrím do nejakej sekty. Mama myslela že už dva týždne počúvam Black Metal, lebo som im to povedala. Potom ešte povedala, že som satanistka a ja som bola skutočne hrdá. Vtom sa opäť začali tí dvaja civilkári smiať a mysleli si, že je to len puberta a správny Black metal nie je pre deti a že aj tak som len trendové black metalove dievčatko. Ja si myslím, že som skutočná satanistka. To sme ale už boli v nemocnici a doktor povedal, že možno mám otravu, pretože som prehltla škrečkovu krv a tak. Tri dni si ma tam nechali. Potom som mohla ísť domov. Ako ospravedlnenie do školy mi mama napísala ako otrava škrečkovou krvou. To je podla mňa úplne "evil"

Ahoj nabudúce
vaša Claudy 666



*************************

Uff...neviem, čo povedať...to dievča nemá rozum...


Pokračovanie nájdete na: » judytha.blog.cz/rubriky/humor-a...

 Blog
Komentuj
 fotka
lilithka666  10. 8. 2007 11:28
hh poznam, na tom som sa kedysi nasmiala...
 fotka
beautiful-disgrace  10. 8. 2007 11:29
brutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal rheoooooooooot ja z otho nesmshem
 fotka
ronny  10. 8. 2007 11:29
je to dobré ale trochu (dosť) vyumelkované, tým chcem povedať, že sa niekto dobre bavil
 fotka
saddath  10. 8. 2007 11:32
urcite to nepisalo 12 rocne decko
 fotka
jaijelynne  10. 8. 2007 11:41
fakt chore neviem co sa mam smiat ale co
 fotka
kamili0  10. 8. 2007 11:49
Je to staré, okopírované tak to radšej vymaž...



Blogy = vlastná tvorba, prečítaj si pravidlá
 fotka
beruska_zuzanka  10. 8. 2007 11:54
Mno... aj podľa mňa toto zo seba nemohlo vyprodukovať 12-ročné škvŕňa...
 fotka
crca  10. 8. 2007 11:56
Ktovie ako to bolo .Ak to pisala 12 rocna, tak je to chore dieta.Ak to bolo vymyslene, tak ten kto to vymyslal mal bujnu fantaziu .
 fotka
magaman  10. 8. 2007 12:04
Stare ale dobre.. na tom som sa tolko nasmial ked som to cital prvykrat Myslim si ze je samozrejme ze to urcite 12 rocne decko nepisalo, ale ze to napisal niekto, kto chcel poukazat na 12 rocne decka ktore sa hraju na nieco o com nic nevedia
10 
 fotka
beruska_zuzanka  10. 8. 2007 12:05
jj,najlepšia je tá otázka s "Poser-om"

11 
 fotka
kleo  10. 8. 2007 12:32
hmm..ja som to este nikde necitala...kde sa to da nasjt?
12 
 fotka
dunka  10. 8. 2007 12:49
citala som...to s tym vibratorom bolo skvele
13 
 fotka
kiki  10. 8. 2007 12:57
Myslim, ze to nepise skutocne 12 rocne decko, ale niekto si robi srandu z takychto deti!nikto nemoze byt az taky hlupy!dufam
14 
 fotka
schizofrenik  10. 8. 2007 13:32
to som už čítal zdroj je:



» judytha.blog.cz/rubriky/humor-a...





a OKAMŽITE TO VYMAŽ TY JEDNA SPROSTANA TO JE VYPLOD NIEKOHO INEHO JASNE??!?!?!?!?!?!?!?



ZA PRAVA BLOGOM BUEM RAZ URCITE OSOBNE BOJOVAT SERIE MA TO ZE NIEKTO BERIE USPECH NIECOHO CO NIEJE JEHO CHAPES TO??? TO NIEJE RUBRIKA ZE AHA KUKNITE CO SOM NASLA, CITALA SI PORIADNE PRAVIDLA???
15 
 fotka
ice_stovo  10. 8. 2007 13:34
Tu je asi len stvrtina toho celeho



» www.dark-temple.szm.sk/claudy.html...



napr. tu je to kompletne
16 
 fotka
chavez  10. 8. 2007 13:38
dost som sa pobavil ale fakt pochybujem, ze to bolo pisane nozaj. Tiez som nazoru, ze to bolo poňisane ako vysmech deciek, co idu podla toho, co leti.



Co sa tyka blogu, je fakt, ze by to mal byt vlastna tvorba. Ale kedze, si napisala, ze si to nasla, tak by som to nebral, tak tragicky. Len nabuduce, by som ku koncu napisal stranku odkial to je
17 
 fotka
schizofrenik  10. 8. 2007 13:44
no presne ale aj tak by sa mli zakazať podobne blogy ke chce mat birdz o niečo lepsiu uroven
18 
 fotka
misulo  10. 8. 2007 14:25
nemoze to byt naozaj ale je to neskutocna sranda a placem tu nad tym ! D
19 
 fotka
blazon  10. 8. 2007 14:33
Smiech :-d
20 
 fotka
crca  10. 8. 2007 14:56
Dobre,dobre..pisem vlastne blogy a toto je prve co som sem dala od niekoho ineho, ale jednoducho som to sem musela dat
21 
 fotka
flaska  10. 8. 2007 14:59
omG tTak akože to jej uplne konjec
22 
 fotka
alchemille  10. 8. 2007 15:34
Akoze ppci, aj ked to podla mna nepisalo 12rocne decko, ale je to sranda
23 
 fotka
keuska  10. 8. 2007 16:22
a na dark temple je na boku pod tymto napisane, ze je to vymyslene .... nastastie
24 
 fotka
ppw  10. 8. 2007 23:01
nech je to už tak či tak..stráášne som sa zabavil..
25 
 fotka
mrca  12. 8. 2007 22:39
aj toto soma si pred rokom citala no krute to bolo..chuda skrecok...az na to ze to je cele vymyslene a bolo to pod celym clankom napisane ze to nie je podla pravdy(A)
26 
 fotka
rijanqa  13. 8. 2007 12:36
Zadubenci ten Schizofrenik a Kamili0 chce byť naj, nikto ho nemá rad



Crcuša, tho som našla na nete asi pred rokom ja som sa na tom dobre ušúľala až mi slzy tiekli lool a hentých mimoriadných antitalentov si nevšímaj, si o sebe moc myslia
27 
 fotka
anzu  14. 8. 2007 19:06
ten skrecok bol trochu moc ale inak fajn story "fajcim lebo si myslim ze ludia co fajcia su zli" "nechutilo mi to pivo ale tak co, spravny satanista znesie vsetko" "ked sa ma niekto spyta co pocuvam, poviem, ze black metal, lebo to znie zle..a ja si myslim, ze to aj black metal je.." no proste brutal
28 
 fotka
nicoolka  18. 8. 2007 23:10
Že KoRni sú satanisti, pretože sú bledí a pokerkovaní. A čo aj ja som bledá a mám jeden piercing a teraz čo . Som antikrits? Rehooooot. Akože, táto keď neskončila v pezinku tak neviem .
29 
 fotka
pandorqa  29. 9. 2007 21:15
loool..vobec nema chybu
30 
 fotka
darkmoon  5. 10. 2007 15:20
Kravina jak cyp!!! toto co pocuva to blbe decko neni metal ale komercna chcanka ktoru kazde rano mocim do zachoda!Black MeTal cuLt!ked uhlie tak cierne,ked meTal tak BLACK!nakopat ju do hlavy decko blbe ani nevie co to je satanizmus...
Napíš svoj komentár