Prečo sú podaktorí ľudia nafúkaní namyslenci?
Pred pár dňami som sedela s naj kámoškou v cukrárni. Sedeli sme v kúte, aby sme mali aspoň nejaké súkromie a vedeli sa baviť o našich obľúbených témach.
Zrazu sa otvorili dvere z námestia a do cukrárne vošli dvaja ľudia zabratí do nejakého rozhovoru. Kámoška im hneď veselo zakývala a oni jej blahosklonne odkývali a zamierili si to k stolu dosť vzdialenému od nášho. Nepočuli sme očom sa bavia, ale občas sme zachytili slová (tá kurva, klaunový cirkusant, Era, ohava) z čoho sme usúdili, že pretriasajú nás dve.
Ten hajzel niečo potichu povedal a ona vybuchla takým smiechom, že sa celá cukráreň za ňou obzrela. Jej to nevadilo a stále sa smiala stláčajúc si pritom s ukazovákmi líca. Medzi smiechom som zachitila (a dala si nick csillagocska). Načo jej kamoš ešte, aby viac ju rozosmial zatiahol (bola raz jedna malá hviezdička, ktorá bola aj malá kurvička, dali jej meno Eeerika skončí sa o kurve peesnička). Nevedela som čo mám robiť, či k nim pribehnúť a oboch vyfliaskať, či začať im tam nahlas nadávať, alebo či radšej bez slova odísť a chystať pomstu. Radšej som schmatla kamošku za vetrovku a ťahala ju von lebo hlupani sa to zapáčilo a smiala sa na tom ako priblblá.
A toto je moja pomsta lebo sú to dvaja birdzáci. Ona mega hviezda a on jej večný poskok alfinko.

 Blog
Komentuj
 fotka
biancadetolle  3. 1. 2010 11:42
Ty si to počula?

Bola raz malá malá hviezdička, dala si nick hlúpa hlúpa csillagocska... zvolala zbohom Eerika skončí sa o nej peesnička
 fotka
tomice27  3. 1. 2010 12:00
tým "Nafukani namyslenci" si myslela teba a tvoju kamošku?
 fotka
csillagocska  3. 1. 2010 12:30
@biancadetolle predstav si ze pocula, dobre si sa pritom bavila

@tomice27 dalsi blbec co je do nej cely paf
 fotka
tomice27  3. 1. 2010 13:23
@csillagocska ty si blbá... z teba nie je paf nikto a ani nikdy nebude, lebo si len obyčajná závistlivá krava
 fotka
dzeejn  19. 1. 2010 12:05
Ser na nich bejbe, myslím, že to už vieš, tí ľudia, akýkoľvek, ktorí sú nafúkaní, tak na to doplatia sami netreba sa nimi zaoberať, či už v hlave alebo kde inde... Ich vlastné prekliatie je ich namyslenosť...Chýba im empatia, láska v srdci a iné dôležité veci. Kašlať na takých
Napíš svoj komentár