Ja som tam ostala stáť s otvorenou hubou. Podobne som pochodila aj u ďalších.

Môj poznatok bol ten, že manžel môj majetok prepísal na seba. Vlastne ja som ho prepísala na neho! Neviem kedy, neviem kde.

Asi takto to dopadne, keď sa necháte opantať manželovou láskou. Keď sa necháte, aby vás priúčal užívať si život. Aby vás dopomohol stať sa závislou na omamných látkach a potom si šup-šup rýchlo nechal prepísať všetok majetok na seba.

Deti si nechali jeho rodičia. A ja som pred súdom vyzerala ako šibnutá. Nie preto, že som na súd prišla pekne oblečená, triezva, čistá, ale pre moju špinavú minulosť, ktorej sa tam každý držal ako prekliaty!

O pár týždňov boli zablokované aj moje kreditky. Všetky moje peniaze boli preč, ale aspoň som vedela, že sú pri mojich deťoch. Že aspoň oni sa majú dobre. Ak niekto (hlavne mladý) za pár rokov zbohatne tak ako ja, je jasné, že z tých desiatok ľudí, čo som stretávala na služobných cestách a pri obchodovaní tu na Slovensku, či v mojom druhom domove...v Rusku o mňa nikto nezakopne. Samozrejme, že to tak nebolo. Našli sa ľudia, ktorí boli inteligentní na to, aby vedeli, že majetok ,,môj“ho muža už získať späť sa mi nijako nepodarí, ale boli inteligentní aj natoľko, aby vedeli, že sa mi dá pomôcť.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár