Cesta každého z nás začína už od naše ho zrodenia, prišli sme na svet a spoznávame všetko čo je nám dané, už ako deti sme zvedavý radi sa učíme novým veciam. Ked sa pozriete na oči malého dieťaťa je v nich iskra, iskra ktorá u väčšine ludí časom a vekom vytratila. Od malička sme niekym vedený, na začiatku sú to naši rodičia neskôr škola kamaráti a ani sa nenazdáme a ocitáme sa v akomsi systéme, v systéme ktorý nám vládne a mal by byť ten pravý ale v určitom bode uvedomenia zistíte že to tak nie je že žijete v akomsi klame v ilúzii ktorá sa hrá za oponou.
Ako ludia sme ľahko ovplyvniteľný vonkajšími vplyvmi. Ako by sme zabudli na svoje právé vnútorné ja ktoré v sebe nosíme od malička a v iluzornom systéme v ktorom žijeme sa pomaly ale isto vytráca o čo viac sa posilňuje naše ego, naše falošné ja. V škole nás učia ako byť najlepší mať samé jednotky aj z toho čo nás nebaví, ako keby z nás všetkých mali vyrásť akýsi jedinci ktorý sa musia riadiť pravidlami systému, porovnávajú a hodnotia nás známkami no škola nás nikdy na život nikdy nepripraví.

Média ktoré by nás mali pravdivo informovať, zvyšovať našu úroveň osobnosti nám prezentujú akurát tak akýsi hnoj, dôležité informácie sú často upravené tak aby nepravdivo poukazovali na skutočnosti vo svete, akýmsi dnešným hitom sa stal luxus a gýč....celebrity ktoré pod maskou nenosia nič iné ako faloš, silný a pravdivý názor tu asi ani nenájdeme. Negatívne správy v televíznych novinách sa stali akousi bežnou rutinou nad ktorou sa nikto nezastaví a kedže ludom na vrchole pyramídy to vyhovuje predsa ludia su najviac ovladatelný ked žijú v strachu a negativita tomu velmy dopomáha.

Život samotný nám ukazuje cestu ak mu naslúchame, stačí nahliadnuť do svojho vnútra zastaviť všetky svoje často nepotrebné myšlienky a zistíme že sa tam ukrýva naše bytie alebo skorej mi sme časom zabudli na to že tam vlastne je. Každý máme v živote svoju vlastnú cestu ktorá nám je určená nechajme sa nou viesť a robme to čo nás napĺňa nikdy nedovolme strachu aby zvíťazil v nás. Každý v sebe nosíme svetlo ktoré ked si uvedomíme že ho máme prežiari aj celkom nekonečnú temnotu. Ked zistíme že náš život je štastie tak toto štastie neustále rastie. Predsa je to tak že svoj život si tvoríme svojími myšlienkami, a preto ked chceme zmeniť tento svet k lepšiemu najprv musíme zmeniť svoje myslenie preto som aj ja preniesol svoje myšlienky sem aby som sa mohol o ne podeliť s vami

 Blog
Komentuj
 fotka
zajkousko  3. 2. 2013 21:05
čo dodať, vystihol si to presne ako to je.....filip
 fotka
d2v1d  3. 2. 2013 21:14
díky
 fotka
pelly  28. 7. 2014 12:38
Páčil sa mi tento blog.
Napíš svoj komentár