Otvoril oči.Začal plakať,nevedel,kde je.Nevedel,čo sa deje.Postupne sa všetko naučil.Žilo sa mu fajn,mal všetko.Vtedy mu veľa nechýbalo,tešil sa zo všetkého.Nevedel,čo ho čaká.Myslel si,že to bude vždy lepšie,že život bude krásny.Chcel niečo dosiahnuť,zisťoval, čo ho baví..takto to šlo deň čo deň dosť dlhú dobu..až pokiaľ neprišli prvé problémy.

Začal myslieť,začal rozmýšľať..ale ešte to vždy bolo v pohode.Mal veľa kamarátov,človek by si myslel,že sa netrápi.Bol to dobrý človek..naozaj inteligentný človek..a potom...začal aj premýšľať..premýšľať nad zmyslom a premýšľal,či vôbec má zmysel premýšľať.možno tomu venoval príliš času.Možno zbytočne...Spoznal krásne veci.Vedel,čo je správne a čo nie.Vedel,čo chcel a čo nie.Mal rád svet ako taký.Ale čo je to vlastne svet?Mal rád ľudí.Ale kto sú vlastne ľudia?Mal rád zvieratá a prírodu...A raz...raz sa pozrel hore.Začal ešte viac premýšľať.Vedel,že mu niečo chýba.Dokonca vedel,čo mu chýba..Ibaže nevedel,prečo mu to chýba.Nevedel,ako to má nájsť.Uvedomil si jednu vec a opäť sa pozrel hore.

Takto to šlo ďalšiu dlhú dobu,o niečo kratšiu ako predtým,ale o to efektívnejšiu ..V jeden deň sa zobudil a zahľadel sa ešte vyššie.Už si nebol taký istý tým,čo kedysi chcel..Aj keď ešte vždy vedel,čo mu chýba...Vtedy začal aj uvažovať,mal oveľa viac problémov.Keď plakal,neplakal preto,prečo predtým.Teraz to bolo úplne iné.A ešte nebol ani v polovici.Mohol by byť,keby chcel,ale vedel,že by to nebolo správne.Záležalo mu aj na ostatných.
Možno si ten človek niekedy protirečil,ale on to tak nevnímal..verte tomu.

Ešte vždy však nevedel,kde je tá vec...a začínal pochybovať.Mal veľmi silné chvíľky,kedy chcel,aby bol koniec.Bol to však silný človek.Neprestával dúfať..teda aspoň mimo tých spomínaných chvíľok..

A potom,potom si začal aj uvedomovať..Mal už za sebou všetko..a zároveň nič.Bol si vedomý,čo sa môže stať,ak...Ale bolo to iba slabé a zároveň až silné ak.Jedno malé veľké "ak" ktoré riadilo celý jeho život..
Raz sa chcel na všetko vykašľať,inokedy ho to ani len nenapadlo.A takto to šlo kratšiu chvíľu.Pretože nevedel,kedy sa tá chvíľa skončí,no myslím,že dúfal/la,že to bude čoskoro.....

Možno niekto pochopí o čom som písala,ak nie,tak nevadí,aj tak ďakujem,že ste došli až po koniec. Teda, AK ste to celé nepreskočili a neprečítali si len koniec.

 Blog
Komentuj
 fotka
punkyrockgirl  6. 5. 2007 16:04
wauu ...vysvetli mi o co tam slo ??...akoze asi chapem ..ale neviem ci chapem ale pekne ty mas teda crievko
 fotka
rafaelka8  6. 5. 2007 17:22
podla mna kazdy v tom najde iny zmysel - preto to ani nema jedno vysvetlenie... ja by som nasla hned niekolko, takze to stalo za to docitat do konca....
 fotka
punkyrockgirl  6. 5. 2007 18:14
Rafaelka8 : no mas pravdu ze tam moze byt viacero ...ale uz viem co je podstatou
Napíš svoj komentár