Na začiatok chcem upozorniť, že táto cesta vôbec nie je ľahká a jednoduchá.

Keď som bol v kine na Brunovi, mal tam rozhovor s jednou modelkou a ta bola nestastna z toho, ake tazke su otocky na mole, ako nad tym musi rozmyslat, ako sa toho boji...

Jasne, hlupe baby, ktore maju nas°rate v hlave, k tym sa nebudem vyjadrovat. Ale viete preco su tam? Dovodov je par. Bud maju rodicia dobre konexie, babeny si to vysexovali, alebo su dobre konexie a babeny si to vysexovali.

Dnes uz hoc kto zoberie hociktoru babu do modelingu. Podmienkou je vyska, vychudnutost a chut zasulozit si. Je malo agentur, ktore sprostredkuvaju ponuky prace ako modelky. Lenze daleko to nedotiahnu kedze beru baby vo velkom mnozstve, po vacsine sa im nevenuju alebo pracuju na principe najdi si sama alebo pokaj, kym si ta niekto nenajde.

Je to hlupost, pretoze vrazite do toho peniaze aby ste mohli nafotit book, aby ste sa zaregistrovali do agentury, aby vam bol prideleny agent a aby ste mohli byt v zozname modeliek k tore ponukaju "svoje telo".

Co spravi agentura? Itak si tam presadi (u klienta) svoje baby. Naco je to teda dobre? ! ? Aby sa agentura nabalila, a baby osklbala. Preco by baby mali platit za to, ze agentura ich chce, pretoze ak im da job, zarobi na nich. Preco teda by mala agentura zarabat na vas a na klientovi zaroven?

Sancu by mal dostat kazdy. Tak preco ju dostanu len vychrdnute baby co rozdavaju svoje telo kade tade? Presiel som uz nejaku tu cast sveta. Mozem povedat, ze som pracoval na 80% s kazdou vekovou kategoriou a na 90% ze s kazdym typom postavy cloveka. Pomenej, ale aj plnostihle baby dostavaju ponuky.

Hovori sa, ze v modelingu sa vytvara kariera len do 25 az 27 rokov. Taktiez nie pravdiva informacia. Mal som tu cest fotit s babami, ktore mali 13 a tak isto aj so zenami, ktore mali 38 rokov. Nejde o to aky mate vek, ale ako sa o seba starate.

Ak sa rozhodnete ist do modelingu, vyberajte si agentury a odporucam zahranicne, nie slovenske! Tak tiez necakajte, ze dnes tam pridete a zajtra budete fotit pre Nike alebo Hugo Boss.

Robim sam agenta pre modelky a mojou teoriou je, ze z hociktorej baby sa moze stat modelka. Preto som zasadne proti velkym konkurzom kde sa natlaci 200 dievcat a teraz sa medzi nimi vybera ako v obchode medzi majonezovymi salatmi.

Ja baby stretavam a tak ich spoznavam.

Dalsie pokracovanie na buduce

Dakujem

PS: ak mam nejake chyby, nevsimat si ich prosim. Bol som 4 roky v zahranici.

 Blog
Komentuj
 fotka
yolis  20. 8. 2009 20:23
Hm, a čo chlapi - modeli, tí tiež používajú princíp sprostredkovanej súlože?
 fotka
brblaa  20. 8. 2009 22:53
velkaa pravda... ale to s tym sexom si nemyslim ze je u všetkyych
 fotka
mardzi93  21. 8. 2009 19:58
tiež si nemyslím že si to musí vysúložiť mám kamarátku čo sa vďaka elitu stala dosť dobrou modelkou, predvádzala aj na vivien vestwood, a na celosvetovom finále skončila tuším 4-6 už presne neviem a nevysúložila si to s nikým
 fotka
mademoiselledee  18. 9. 2009 11:54
4 roky v zahranici.....

a nebolo ti smutno za Slovenskom???
Napíš svoj komentár