Ďalší môj pokus o populárny blog. A čím vás chcem ohúriť tentokrát? Rozobereme si mužov a ženy, ale skrz výroky slávnych alebo inak "uznávaných" ľudí.

Začnem mužmi. Som aj ja chlap, a keď mužov rozoberem skôr ako ženy, zabudne sa na to a budete sa sústrediť viac na ženy (dúfam, ževraj by to psychologicky malo platiť, uvidíme).

Cooper: "Muž je ako domáce zviera, ktoré sa dá naučiť skoro všetkému, za predpokladu, že s ním zaobchádzate vľúdne, ale nekompromisne."
- neviem, ja osobne sa dokážem naučiť veci len keď som prinútený, vľúdnosť vo mne vytvára automaticky lenivosť. Ale zasa treba si ujasniť o aké veci ide (myslím v tom učení). Nebudem sa učiť ako variť keď to nepotrebujem (až budem potrebovať, príde rad aj na to).

Nietzsche: "Muž má rád dve veci: nebezpečie a hry. A najradšej má ženy, pretože znamenajú najnebezpečnejšie zo všetkých hier."
- no myslím si, že k tomuto nemám čo dodať. Už len to, že ak sú dve ženy naraz (alebo viac) tak je to tým nebezpečnejšie a vlastne lepšie. Ale to ženy nikdy nepochopia.

Dangerfield: "Starnem. Keď sa mi podarí zaparkovať do tesného priestoru, som celý deň sexuálne uspokojený."
- myslím si, že toto je čiastočná pravda. Nemusím byť ani starý a pritom to uspokojenie je tým väčšie čím miesto na parkovanie je menšie.

Lánský: "Ak hľadáte muža, ktorý by bol pohľadný, zábavný, múdry, sebavedomý, citlivý, príťažlivý, vášnivý a romantický, choďte do kina."
- no comment (i keď ja mám všetko)

Riversová: "Neverili by ste, ako nejaký chlap vyzerá lepšie, keď sa dozviete, že má na konte stopäťdesiat miliónov dolárov."
- ja by som za tie peniaze sa asi aj preorientoval

Westová: "Je lepší jeden muž doma, ako dvaja na ulici."
- tomuto som nepochopil. To asi naznačuje moju obmädzenosť. Ja by som bral radšej dve na ulici ako jednu doma. "cudzinecký" sex


To bude všetko z mojej strany. Nebudem kritizovať (vlastne) sám seba. Šak to by som bol na hlavu padlý ale ženy, tie si vychutnám!

Lichtenberg: "Chyby, ktorých sa dopúšťajú ženy, sú často neodolateľné."
- čo ja viem, tak sú všetky bezchybné, pretože jediný tvor ktorý robí chyby sú ževraj muži. Prečo si to spravil? Ako si to spravil? Načo ti to je? Čo s tým chceš robiť? Ty si už vážne zošalel! A kooopec ďalších!

Gabor: "Chcem muža, ktorý je láskavý a chápavý. Snáď toho po milionárovi toľko nechcem."
- ak nemáš prachy si nikto! S krokodílom na tričku, klúčami od bavoráka v ruke a štefánikom vo vačku za tebou neštekne ani fenka! Asi začnem niečo "tunelovať"...

Wintersová: "Som moderná, inteligentná a nezávislá žena. Inými slovami, nedokážem uloviť chlapa."
- je to asi preto, že je škaredá! To tam nepíše. Kto by chcel modernú, inteligentnú a NEZÁVISLÚ ženu? To by sa skončili všetky tie naše pekné dni (telka, futbal, auta, pc, telka, futbal, auta, pc, telka, fubal, ... ...)


Čo hovoria "hviezdy" o oboch pohlaviach?

Dumas: "Len málokedy v správaní mladíka vidíme muža, ale skoro vždy v správaní dievčaťa vidíme hrozbu ženy."
- spomínam si, ešte keď som bol dieťa, ako všetky tie baby v škôlke tam každého komandovali! Nič iné neviete robiť?

Skinner: "Ženská cnosť je najväčší mužský vynález."
- no ale zasa tu narážame na problém majetnosti...

Youngman: "Až 31 rokov som zamilovaný do jednej ženy. Ak to zistí moja manželka, tak ma zabije."
- k tomuto nemám čo dodať. Láska si nevyberá

Youngman: "Viete, čo to znamená, keď prídete neskoro v noci domov k žene, ktorá vám poskytne trochu lásky, trochu nežnosti a trochu náklonnosti? Že ste v cudzom byte."
- by ste sa čudovali, ale tie americké komédie kde žena čaká manžela s valčekom v ruke na prahu vchodovích dverí - je to REALITA!


Vedel by som dodať ešte mnoho veľa iných pripomienok, citátov, vecí, ale nie je na to miesto. Nikto by si to už potom nečítal. Dúfam že som vás trošku pobavil, poučil a hlavne by som vám chcel povedať, že PROTI ŽENÁM NIČ NEMÁM!
Práve naopak, moc moc ich ľúbim

Ďakujem

 Blog
Komentuj
 fotka
dazzlera  2. 1. 2008 22:43
na pobavenie
 fotka
kvapalinka  2. 1. 2008 23:26
Pozn.k Nietzschemu: zeny to velmi dobre a intenzivne chapu

Si si to pekne vyzehlil
 fotka
candy54  3. 1. 2008 00:05
zabavila som sa DAkujem
 fotka
natka322  3. 1. 2008 00:24
uplne uzasne pobavil si a musim sa priznat toto:Westová: "Je lepší jeden muž doma, ako dvaja na ulici." ...ani ja som to nepochopila..
 fotka
popa  3. 1. 2008 12:36
aa mne sa topaciloo.. ...supeer ...alee aj tak.koniec je najlepsi
 fotka
takzvany  14. 1. 2008 13:30
"To čo nazývate láskou, madam, cíti každý muž ku každej peknej žene." L.N.Tolstoj



"Žena nikdy nepochopí čo je to mužov čas. Hltá ho ako limonádu, koľko jej ho dáte toľko ho zhltne, ale sama nemá kedy aj si ide kúpiť klobúk." Jacob Wassermann



"Dialóg dvoch žien sa skladá z dvoch nezávislých monológov." Miroslav Plzák



"Po spoznaní odlišností pohlavných orgánov považuje žena tie svoje za menejcenné, cíti sa prírodou okradnutá a ponížená. Jej záujem o pohlavie sa mení v závisť." Sigmund Freud



"Všetky ženy snívajú o Cassanovovi, ktorého by mali len sami pre seba." Marcello Mastroiani



"Ked chce muž niekoho o niečo požiadať, premýšla čo povie. Žena premýšľa čo si oblečie." Mark Twain
 fotka
bronzuliatko  3. 2. 2008 12:36
Westová: "Je lepší jeden muž doma, ako dvaja na ulici." - to nebude nieco ako : lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche?
 fotka
mademoiselledee  6. 1. 2009 14:40
velmi som sa nasmiala..
Napíš svoj komentár