Tie čo ma už odpísali hneď pri pohlade na nadpis, nezakazujem vám to, ale súďte až keď spoznáte

Došlo leto a s letom aj teplúčko, kúpaliská, prázdniny a čo je hlavné, teplo. Teplo ma za príčinu vyzliekanie sa (teda nie úplné ale zasa nie až také nepodstatné)... a po uliciach nám behajú krásne dievčatá a ženy ktoré pre teplo a dobré telesné vlastnosti chodia sporo odeté.

No môžu mi všetci hovoriť "nekukaj tam ale na cestu", "nepozeraj na baby", "šoféruj a nezabávaj sa"... Povedzme si na rovinu, každý normálny chlap s jednou bunkou ktorá aj tak nemá nikdy silu aby vyšla vyššie než je pás, každý pozre na tie krásne baby čo sa promenádujú v bikinách a šortkách.

A teraz zásadná otázka. Keď nastane nehoda, kto je za ňu zodpovedný? Ha? Keď sa to snažím vysvetliť policajtovi, jeho to nezaujíma, jemu to je jedno, čo on s tým má? Tak ale keď tie telá priam kričia "no pozri sa sem už!" a ja bytosť omylná a ľahko presvedčivá, nechám sa zviesť hlasom krásy a ... BUM... čo teraz?

Navrhujem zakázať leto! nie srandu si robím, stačí keď sa zavedú šatky na tvár a celé telo

 Blog
Komentuj
 fotka
bobi  30. 5. 2008 16:19
Ale jeden dobrý pohľad za to stojí
 fotka
jogurtovakultura  30. 5. 2008 16:25
to ťa Pán Božko tresta za chlípne pohľady
 fotka
flleur  30. 5. 2008 16:32
kamarátka raz išla do školy a baba čo išla pred ňou, mala kratučkú sukňu, no taká cica-mica a keď išla na prechod, tak jej autá hneď zastavili

no a kamarátka sa rozbehla,aby aj ona stihla prejsť, ale chlap pozeral po tej babe a keď prešla už na chodník, naštartoval bez toho, aby sa pozrel či ešte niekto ide cez prechod.Kamošku aj ďaľších ľudí, čo práve prechádzali skoro kvôli tomu zrazil.

 fotka
titusik  30. 5. 2008 16:45
"Povedzme si na rovinu, každý normálny chlap s jednou bunkou ktorá aj tak nemá nikdy silu aby vyšla vyššie než je pás....." To je peknééé. Písala som o feminizme, doriti, toto som mohla spomenúť.
 fotka
takzvany  30. 5. 2008 16:51
ženy nerastú do krásy vedome
 fotka
lovelygirl  20. 8. 2009 21:24
heh noo zaujímavý názor išla som si to prečítať už len preto ,že moj kamarat si ma stále doberá ŽE ZA VŠETKO MOŽU ŽENY...al eked to takto podáš...vyzerá to tak ,že vina opať padá na nás... čo už
Napíš svoj komentár