Tento blok nemá v podstate žiadnu pointu, či hlbokú myšlienku. Skôr som len dostala nenormálne veľkú chuť podeliť sa s niekým o moje pocity...aj keď viem, že drvivú časť z vás to zaujímať nebude

Jednoducho..ide o to, že po veeľmi dlhej dobe sa v mojej hlave prestali rodiť pesimistické myšlienky a konečne sa na tento svet pozerám z inej stránky a musím povedať, že sa mi dosť páči.
Možno to bude tým, že keď sa pozriem von tak už nevidím tú nekonečnú zimu, ale leto. A ja milujem leto!

No asi väčšou časťou k tomu prispieva fakt, že už som konečne opustila moju nie veľmi obľúbenú strednú školu ..a podotýkam,že veľmi úspešne, aj keď doteraz nerozumiem ako sa to podarilo. Zisťujem, že pri dôležitých udalostiach v mojom živote, akou je napr. maturita, stoja pri mne všetci svätí.
Takisto ďalšou takouto udalosťou je fakt, že ma prijali na vysokú školu, takže predo mnou sú krásne tri mesiace prázdnin strávené spoločne s mojou láskou a neviem, či som sa na niečo niekedy tešila viac.

A áno. Konečne som aj ja našla svoju spriaznenú dušu, s ktorou chcem stráviť každú minútu. A keď hovorím, že spriaznenú, tak to myslím doslova a do písmena. Spoznala som najlepšieho človeka na svete a nikdy som nemyslela, že človek môže byť schopný až tak milovať.

A čo ma prekvapilo najviac je fakt, že moji rodičia ma konečne prestávajú brať ako decko, čo ma nesmierne teší. Konečne si uvedomili, že nemám 12 a predstavte si dovolili mi ísť konečne si zarobiť nejaké peniažky..a je to ďalej ako v stánku na Šírave , za čo im patrí moje ďakujem.

A myslím, že to je aj všetko, čo som mala na srdci a kedže nie som veľmi zhovorčivý typ, tak som to vyriešila takýmto spôsobom.

Ale vlastne áno. Tento stručný blok má myšlienku.
Či už za to môže Ten hore alebo iná vyššia moc...jednoducho konečne môžem povedať, že SOM ŠŤASTNÁ

 Blog
Komentuj
 fotka
vlado905  13. 6. 2013 20:18
aké krásne pozitívne riadky

nech ti to vydrží!
Napíš svoj komentár