Per Aspera Ad Astra , Cherchez la femme a podobné klišé frázy si strčte do zadku. Sú pre vás len ospravedlnením. Sú pre vás len výhovorkou. Každí kto sa upiera k nejakému podobnému výroku, ktorý tresol niekto pred 100 000 rokmi je len slaboch čo hľadá cestičku okolo aby sa vyhol vlastnej zodpovednosti a prevzal svoj život do vlastných rúk. Nájdite si vlastný výrok. Vlastné motto , ktoré vás prevedie životom. Neupierajte sa k skúsenostiam iných. Nehľaďte tam kde nie je svetlo.

Šmejdíte cez Google nad slovami čo by vystihli vaše pocity. Ako môžete vedieť význam tých slov pre toho kto ich napísal ? Opýtali ste sa ho ? Povedal vám to niekedy ? Denne čítať a počúvať tie isté hovadiny vyrieknuté bez poznania zmyslu sú pre mňa ako majonéza na zmrzline.

Hráte sa na chudákov s úsmevom kyslím ako citrón a snažíte sa zaujať. Posadnutosť počtom komentárov a lajkov je taká obrovská, že zabúdate na to kým ste. Mysliace bytosti s vlastnou hlavou. Stačilo by sa tam len pozrieť. Len na okraj a našli by ste kopu vlastných skúseností. Vlastných kréd čo vás vedú životom. Ale vždy je predsa pohodlnejšie prečítať si tričko nejakého "cool" idiota na námestí či preskúmať "web" či tam nenájdete nejaký dementný výrok a počúvať aký ste chudák. Aký ste super, že si to cudzími slovami priznáte.

Problémy sa musia nazývať pravým a hlavne vlastným menom !! Ak prídete na meno problému pomocou vlastnej hlavy, dokážete ho vyriešiť. Ak si len vyhľadáte jeho názov ste ako mrchožrút fantázie iných a ešte ste na seba hrdí.

Je jednoduché odostrieť žalúzie ale otvoriť okno to už chce námahu. Otvorte okná svojich sŕdc. Vbehnite do vnútra a nájdite to malé klbko vlastného "ja" schúlené na dlážke medzi regálmi modernej doby. Kde každí chce byť ako niekto iní len nie sám sebou. Ja som sám sebou. Nesnažím sa zapadnúť do pseudoskupín dnešných generácií. Mám svoje priority a zásady. Mám svoje heslá čo ma ženú vpred. Prečo nie aj vy ? Pretože nechcete. Vás si zapamätajú ako toho čo sa podobal na hentoho. Mňa si zapamätajú ako niekoho. Odmietam kráčať s dobou. Odmietam zaradenie do skupiny. Budem naďalej iný ale aspoň navždy svoj. Ak to má znamenať, že budem sám tak prosím. Mňa nezmení doba, nezmení ma čas. Ja budem vždy iba Ja.

A tak sa pýtam:

Je tam niekto ? Alebo ste všetci už zabudli na to na čom naozaj záleží ? Že to nie sú posraté značky na šatách. Že to nie je o štýle hudby, ktorú počúvate ? V živote sú dôležité veci a nie tie blbosti tipu: Viem piť. Mám drahý mobil. Mám prdel zabalenú v Adidase.
Kedy sa prebudíte ? Asi nikdy pretože okolo vás sú všetci rovnakí. Obklopujete sa ľuďmi takými ako ste vy sami a keď sa k vám priblíži niekto kto vám nevyhovuje máte pripravenú zbraň posmechu so zásobníkom plným hlášok zdegenerovaných pseudoidolov čo sa vám smejú do ksichtu tým, že oni sú samy sebou, zatiaľ čo vy sa márne snažíte byť ako oni.

(Môj status na nemenovanej sociálnej sieti, keby mal niekto narážky, že som to skopíroval)

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  11. 8. 2012 21:03
celkom správny blog
 fotka
zajkousko  11. 8. 2012 21:24
doba v ktorej žijeme ľudia dokážu snáď všetko, nedokážu len jednú vec....



a tou je prijať lásku a milosrdenstvo Ježiša Krista do svojích srdc.....





filip
 fotka
dantes  12. 8. 2012 14:12
Vďaka za prečítanie a ohodnotenie. Inak ja som ateista.
Napíš svoj komentár