Neviem čo sa deje ale od rozchodu z mojím bývalím priatelom sa bojím lásky.Všetko beriem úplne inak ako som brala s ním.Ku koncu to bolo síce tak ,že som si robial čo som chcela a kašlala som na neho.Ako náhle začali prázdniny tak som sa s ním rozišla.Od tej doby som si našla takého úžasného chalan ,ktorý má povahu úplne rovnakú ako ja.Zo začiatku to bolo asi tak ,že chudátko somnov mal velké problémy lebo som mala najlepšieho kamaráta,ktorý ma velmi miloval.Ja som robila velké naschváli môjmu priatelovi.Bolo to strašné až to vyvrcholilo až do rozchodu.Vtedy som ale zabojovala a získala ho naspäť.Sme spolu do dnes ale ja sa velmi bojím úplne sa do neho zamilovať neveim čím to je či som sa nedokázala zmieriť z tým bývalim rozchodom ale to pochybujem lebo mi to už je jedno možo to je niečim iným úplne iným.Síce ho mám velmi rada ale nedávam už svoje city vôbec najavo.Som velmi zlá na neho sem tam mu poviem že je sprostý prosto si ho velmi nevážim ale v kútiku svojho srdca viem že ho milujem.A aj ked mi hodne krát je doplaču ked mu poviem niečo zlé ale ja už som proste taká.Mi ked sa pohádame sme taký tvrdohlavý,že vôbec sa nemusíme baviť ani mesiac.Síce vždy jeden z nás ustúpy.VIe mi niekto poradiť .Čo mám robiť takto to už dalej nepôjde už som mu aj poslala smsku že už by som mala začat svoje city dávať najavo ibaže mne to nejde ja proste nedokážem tie city ukázať.Strašnéééééééééééééé.

 Blog
Komentuj
 fotka
ivlu  25. 7. 2010 14:02
Dani, týmto sa netráp. V Tvojom veku je prirodzený takýto stav. Si ešte veľmi mladučká a ešte nemáš tolko skúseností, preto sú takéto stavy prirodzené. Prirodzené je, že nevieš presne popísať to čo cítiš, ako sa máš voči nemu správať, a si veľmi neistá. Neboj, časom to prejde.



Tvoja nerozhodnosť a neskúsenosť vedie k menšej podráždenosti, čo aj sama spomínaš, že "si ho nevážiš, aj keď ho miluješ":



Danuška, TVoj priateľ Ťa má veľmi rád a veľmi Ťa miluje. TY a aj on, potrebujete čas. Neboj, on počká, to dokázal aj tým, že ste sa rozišli a znovu stretli. Netráp sa skutočne s týmto, pre Tvoj mladučký vek je prirodzené, uvidíš onedlho to už bude lepšie.



Držím vám obom palce
Napíš svoj komentár