Skutočne už netusím akým spôsobom si nájsť nových priateľov. 

Nehovorím že priateľov nemám ale skrátka, po prvé by to chcelo zase niečo nové a po druhé nemám tak celkom pocit že ľudia, s ktorými sa bavím ma skutočne chápu. 

Svet skrátka nefunguje tak, že sa k niekomu na ulici len tak prihovoríš a on sa na teba nepozerá ako na idiota. Fakt sa mi páčia tie scény s filmov a možno to tak aj niekto má, ale ja to určite niesom.

Ďalšou možnosťou bol samozrejme internet a tak som sa snažila vyhľadať stránku pre nájdenie nových kontaktov. Bola som aj milo prekvapená, že som našla presne to čo som potrebovala a teda appky len pre priateľské zbližovanie, dokonca celosvetové, takže som si povedala "fajn precvičím si možno aj angličtinu čo mi prospeje", ale čo sa stalo??

Jasné že mi som nedostávala "normálne" správy ale správy typu... no veď vy viete. Ja naozaj nerozumiem načo je človeku, ktorý možno dokonca býva v úplne inom štáte, flirtovanie o mnou. 

Samozrejme, že som to po pár dňoch vzdala, keďže som to už nemohla ďalej čítať a tak sa pýtam: Je tu vôbec možnosť nájsť niekoho kto mi bude rozumieť? V poslednej dobe si myslím že už fakt nie.

Máte ohľadom tejto témy rovnaké pocity? 

Nebodaj ste tu niekto taký čo to aj vyriešil?

Dajte mi vedieť, či som tu tá jediná divná, ktorú to serie. Peace ľudia!!



 Úvaha
Komentuj
 fotka
annyejnji  24. 4. 2020 23:20
Podľa mňa sú priatelia, ktorých má človek roky tak nejak iní, lepší, vzácnejší. Pretože už ich máš tak prekuknutých, vieš akí sú a ostali naozaj len tí, s ktorými to stojí za to. Si sa tak poprepchávala ich povahou, nedostatkami, vieš čo čakať, vieš, že ste si sadli a že je to úprimné.

Spoznávať nových ľudí je fajn, ale ja napríklad pre to nemám vôbec motiváciu, pretože je to zakaždým dosť hrabanie sa v slame, aby človek našiel tú ihlu a stojí to veľa pováh, nervov a veľmi divných blbostí, čo ľudia vymyslia

Takže ja by som asi nehľadala ľudí na štýl, že to budú moji kamaráti, ale len nezáväzne spoznávala, kým nepríde nejaká tá fakt super povaha, že si povieš, že wow, ten človek má fakt hodnoty a naozaj berie veci štýlom, ktorý mi vyhovuje a ktorý mi neublíži, ale naopak sa obohatíme ale to sú len moje skúsenosti

No a čo sa týka samotného spoznávania, tak myslím, že pri korone máme ten internet no... ono väčšinou tie zoznamovacie stránky sú presne také, že ti budú písať ľudia, aby flirtovali (česť výnimkám)... a preto by som nešla na zoznamovačky. Jednoducho by som sa skôr snažila ísť na stránky, kde sú nejaké komunity (napr. aj birdz) alebo aj youtube, fakt čokoľvek, kde sa ľudia vedia prepojiť, ale nie je to o zoznamke... a proste len sledovala a rozhliadla sa a skúsila sa ozvať niekomu, koho názory a životný postoj sa mi páčia, kto ma zaujal ľudí sa dá podľa mňa spoznať fakt všade, ale otázka je, či človek chce kvantitu a bude sa radovať, že mu píšu 20ti, ale kvalitu a pohrabe sa tam, kde to človek ani nečakal
 fotka
annyejnji  24. 4. 2020 23:22
A za normálnych okolností sa s ľuďmi super spája práve cez záujmy niekedy stačí ísť na správne miesto, kde stretneš super človeka a potom tam už nemusíš nikdy ísť ale proste.. spoznáva sa všade, kde sú ľudia, takže pointa je hľadať miesta, kde sa schádzajú
Napíš svoj komentár