Len čo sa narodíš, vypálime ti na zadok rybu. Niet východiska, nerozumieš , len cítiš chladné kvapky obyčajnej vody a teplo sálajúce z ohňa sviece. A nie, ryba nemala nohy - všetko sa zrazu na podnet určitého neznámeho začalo .

Hlavne sa nepýtaj prečo ...

Nasledujúce roky sa uč chodiť a rozprávať - nech ti neskôr môžeme povedať : Seď a nerozprávaj!

Žiješ v strachu? Neboj sa, veľa ľudí má imaginárneho kamaráta (áno, zatvárajú len jednotlivcov , všetko je v poriadku) Porozprávaj sa s ním a dôveruj mu, nespoliehaj sám na seba - ty sa totiž môžeš pomýliť.
Má ťa rád, zaujíma sa o to, čo robíš,kontroluje tvoje myšlienky, akú polohu zaujmeš pri sexe, bez neho nedokážeš nič - a ak ho máš vo svojom srdci, otázky sú zbytočné .. poznanie je zbytočné a predovšetkým sľúb, že do toho nezačneš pliesť logiku.

Prečo ?

Ach, tie tvoje..... Nezabúdaj, že za otázky budeš horieť v pekle , prídu kobylky, mor , smrť , potopa ... Nečítaj knihy, nevzdelávaj sa, nezamýšľaj... Trp !

Odpovedz mi už konečne, aký má toto celé zmysel.. prečo ?

Raz sa vás, zvedavých, môže nazbierať príliš veľa , naše cudzopasnie by skončilo, rozvíjalo by sa myslenie a nastala by sloboda - to my dovoliť nemôžeme. Preto je evolúcia hlúposť a každý vedec ujo so strapatými vlasmi premýšľajúci nad skazou sveta.

Ak si myslíš, že nežiješ v sebaklame tak si buď príliš mladý alebo v jednom veľkom žiješ teraz.

 Blog
Komentuj
 fotka
georg21  28. 8. 2012 00:31
ešteže to takto celkom nefunguje
 fotka
tequila  16. 12. 2020 16:40
a ty si fakt darth maul?
Napíš svoj komentár