učiteľky sú niekedy tak krute.myslia si aký sme inteligentný a múúúúúdry.a aby si to overili nám musia dávať toľko Domácich úloch že až. to by som možno ešte zvládla ale to učenie a previerky s písomkami.s toho mi ide prasknúť hlava. ved prečo nie veď som taká šikovná a chápavá.../až to bolí/a určite hovorím za viacerích .akože nehovorím ,že som na prepadnutie a tak,ale nejsom ani čista jednotkárka.mam rada svoje učiteľky aj pána zástupcu o ktorom budem možno písat v ďalšom blogu, ale učiť sa to nemusim. ja keď sa mam učit tak z donutenia , alebo mam horučku.pri nemčine si pripadám ako v mučiarni. a o daĽších predmetoch ani nehovorím .Je to Učenie alebo Mučenie.PS. a nevedel by mi niekdo pomocť ako by som sa to mala naučit nejaké tipy ale niečo také prooosíííímm inak nad tou nemčinou umriem.

 Blog
Komentuj
 fotka
deathangel  25. 2. 2007 16:30
no podla tych gramatickych chyb, co si tam narobila by vam mali davat este viac. A podla mna to nie je nejaka chyba, ked si o vas myslia, ze ste mudri...alebo ano?Ak ano, tak klobuk dole, asi raz tie ucitelky preziju hlboke sklamanie ked zistia, ze vam vadi, ze si to mysleli
 fotka
dasisa  26. 2. 2007 14:47
tie gramaticke chyby si nevsima pisem rychlo./vyhovorka/.vies niesu vsetci ucitelia taky dobry ako vasi ale inych.nasi su zakerny.
 fotka
milli666  6. 9. 2007 11:24
hm- no je to zaujímavé- podľa svetového výskumu, ľudia, čo sa učia Nj- nemajú radi jazyky. Poviem ti, ja som preplával základnou a ako- vôbec som sa neučil a mal som známky medzi 1-2, ale na strednej sa mi to vypomstilo- a hlavne Nj- ten som neznášal a reval som nad ním, nešiel mi vôbec do hlavy. No čo už, na Nj sa asi musí človek narodiť. Ale milujem Aj. No a z gramatických chýba si nerob veľkú hlavu- na strednej ťa to možno doučia- aj tak tam budete brať prevažne literatúru. A čo sa tíka trikov, no najlepší trik je si robiť ťaháky, čím viac ich prerábaš tím viac vieš to učivo, viem to- je to overené, vyskúšané a funguje to- citát učiteľky strojariny
 fotka
dasisa  7. 9. 2007 17:32
konecne clovek ktory ma chape. som fakt rada. lenze ja nemam moc rada ani Nj ani Aj. ale ja tak sa ich musim ucit aj naucit to je moj asud.
 fotka
sakura1blossom  21. 10. 2007 14:03
kazdemu ide ine, mozno skratka niesi na jazyky...
 fotka
dasisa  21. 10. 2007 14:26
presne neche sa mi nad chybam rozmyslat tak len pisem co mi prebehne v hlave ahotovo
 fotka
in.love  16. 3. 2008 21:08
Ak si silou-mocou chcela spraviť rekord tak si nemala zmazovať tie komenty -.-" si proste trápna. Ja som si ešte myslela že len tebe môže tak jebať, ale teraz už vidím, že ani tvoje kamarátky nie sú veľmi čisté.
 fotka
dasisa  19. 3. 2008 21:00
vie so tom ze mna tvoj nazor nezaujima lebo ma nepoznes a jediny kdo je tu trapny si bohuzial len ty
 fotka
in.love  20. 3. 2008 09:58
"vijebana pica" si akurát ty...som zvedavá aké známky máš z diktátov xD neboj, už ti sem písať nebudem, nemám na teba zvyšný čas ^^

a buď rada, že ťa nepoznám, neviem, či by som sa ovládala, keby som ťa stretla. bai bai ^^
10 
 fotka
dasisa  20. 3. 2008 16:14
neboj dost dobre. a myslim z mna by si nezbila . lebo ja dokazem polozit na zem aj chlapa.takze taka spajdla jak ti sa nemusi ani snazit a cauko.
Napíš svoj komentár