III.
Cestou späť som počúvala swoju obľúbenú pesničku. "linkin park-numb". Zrazu mi znova zazvonil mobil. Vypla som hudbu a zodvihla "Prosim?" na to sa mi ozvalo len zname tututu... "znova sa niekto hraje" povzdychla som si a pokračoavala v chôdzi. odomkla som našu odretú, vŕzgajúcu bráničku a oproti mi vybehla Deadly. Pohladila som ju a vošla dnu. "Ahoj mami" zakričala som na celú našu "vilu" a vošla som do kuchyne. Sadla som si za stôl a natrela chleba s paštétov.
Zrazu sa mi pošmykol a padal na zem. Prosím len nie natretou stranou dole, len to nie v duchu som prosila a pozerala sa na ten krajec. padal natretou stranou dole a zrazu sa prevrátil na nenatratu stranu. Ostala som sedieť a len som sa pozerala na ten krajec. Čo to preboha bolo? nakoniec však hlad zvíťazil. Po tejto nezvyčajnej večri som zapla počítač. Pripojila som sa na sieť a hneď mi zablikala správa od Alex. "S Marekom je všetko v pohode" trocha sme ešte pokecali a keď už som sa chcela odpojiť zapípala mi žiadosť o pridanie medzi kontakty. Už som bola unavená tak som to len odklikla a vypla počítač.
Pomaly som sa prezliekla do pyžama, zaželala dobrú noc mame a spolu s Deadly som sa v izba vniesla do ríše snov. Videla som záhradu plnú tmavomodrých a bordových ruží a uprostred bola fontána na ktorej vrchole bola socha obrovského draka. "hej sandra haloo hej preber sa" šepkla mi ktosi do ucha ale mne sa asni trocha nechcelo no napokon som oči predsa len otvorila. Ostala som v nemom úžase. Pozerala som sa do tváre krásnej čiernovlasej ženy, ktorej z chrbta vyrastali dračie krídla.

 Blog
Komentuj
 fotka
matrixicek99  25. 3. 2007 16:27
wow...no tak pekneee a nebala si sa ?Mozno to bol tvoj anjel
 fotka
postelny_svab  25. 3. 2007 20:48
to ako naozaj...či to bol další sen....alebo si si to vymyslela...
Napíš svoj komentár