Niekedy človek rozmýšľa, čo urobil v živote zle. Chodí sem a tam, stále len rozmýšľa. Na nič však nevie prísť.
Trápi sa kvôli zbytočným veciam, ktoré mu za to nestoja.
Cíti hlbokú dieru v hĺbke svojho srdca. Ale prečo? Prečo je to tak?

Ja sama niekedy chodievam len tak, po uliciach. Nevšímam si tie zvedavé alebo škaredé pohľady okoloidúcich ľudí. Niekedy jednoducho nemám silu pozerať na akýchkoľvek ľudí, či tých ktorých milujem, alebo tých ktorých nenávidím.
A možno nenávidím ľudí kvôli tomu, že častokrát nenávidia oni mňa. Pretože ja som si už s ľuďmi veľa zlého preskákala. Človek potom už nevie, či vôbec niekomu môžem veriť. Odvtedy, čo ma každý stále len využíval a za chrbtom mi bol väčším nepriateľom, ako ktokoľvek iný v mojom živote, odvtedy mám pocit, že každý za chrbtom vraví o mne škaredo a nikdy ma nemal rád.
Pretože ľuďom sa nemusí dať veriť vždy.

A toľko ľudí mi ublížilo svojimi slovami. Toľko krát o mne povedali niečo také ponižujúce alebo ubližujúce, hoci bez toho, aby ma poznali. Povedali niečo, čo sa ma hlboko dotklo, a každý, kto mi niečo také povedal, v srdci mi spravil taký veľký škrabanec, ktorý sa mi nikdy nezahojí úplne. Neviem tak ľahko zniesť niečo, čo mi neuveriteľne ubližuje.
Možno si teraz myslíte, že som divná, tupá, precitlivelá. Ale tak to naozaj nie je. Teda možno som. Aj vy by ste možno boli, keby ste mali také detstvo ako ja. Nemusíte tomu vedieť pochopiť. Ani keď ste empatickí, nepochopíte to.
Jednoducho...možno sa navonok zdám odolnejšia. Ak by ste mi to povedali rovno do očí, neukázala by som vám, že ma to trápi. Že to vraví takmer každý. Ale doma, keď si na to spomeniem, zabolí to.
A preto mám pocit, že mám hlbokú dieru v srdci, ktorá po okrajoch bolí, a bolesť v nej pulzuje tak silno, že mám pocit, akoby mi malo srdce vybuchnúť. Tak vás prosím, nesúďte ma a nehovorte, aká som, čo robím a o čo sa pokúšam, keď ma nepoznáte.

Určite by som nemala potrebu chvastať sa. Nemala by som potrebu robiť niečo, čo by mohlo ostatných raniť. Nie...

 Blog
Komentuj
 fotka
brusnicak  1. 2. 2015 19:50
 fotka
devine  1. 2. 2015 19:52
@brusnicak
What?
 fotka
brusnicak  1. 2. 2015 19:57
Niečo v štýle to malo byť.
 fotka
devine  1. 2. 2015 21:07
@brusnicak
Darling
 fotka
antifunebracka  19. 4. 2015 02:29
"Odvtedy, čo ma každý stále len využíval a za chrbtom mi bol väčším nepriateľom, ako ktokoľvek iný v mojom živote, odvtedy mám pocit, že každý za chrbtom vraví o mne škaredo a nikdy ma nemal rád." tato veta inac moc zmysel nedava
ale kym mas lasku - co ocividne mas - tak to nemôže byt az take zle
Napíš svoj komentár