Keď sa raz pozrieš za seba. Všimneš si, čo všetko si mohol zmeniť, spraviť inak, že si si toľko vecí mohol rozmyslieť a spraviť naopak alebo inak.
Lenže teraz je to už všetko za tebou. Je to proste tvoja minulosť. Nemôžeš ju už nijako inak zmeniť, nemôžeš už nič spraviť. Preto keď sa pozrieš pred seba, rozmýšľaj. Čo v živote chceš? Čo chceš zmeniť na svojom živote?
Musíš si to ale poriadne rozmyslieť, aby si si bol istý, že to tak naozaj chceš. Ber ohľady na to, ako to môže dopadnúť. Radšej si to štyrikrát rozmysli, aby si nespravil chybu. Pretože keď ju už raz spravíš, nezmeníš to.

...ja som spravila plno chýb. Neriadila som sa tým, čím som chcela. Robila som rozhodnutia z miesta. A tak to aj vyzeralo.
Chcela by som to zmeniť. Chcela by som byť iná, inak premýšľať a spraviť všetko inak. Aby som nemusela teraz trčať vkuse v nemocnici...aby som mala lepší vzťah s rodičmi...Aby som mohla milovať čo som chcela a nenávidieť čo ku mne nepatrí.

Preto vám hovorím..uvedomte si čo chcete a choďte si za tým. Dávajte pozor na svoje rozhodnutia.

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  2. 2. 2013 16:35
tato doba ti klame, ked ti hovorí, že sa musiš zmeniť. mas 16. v skutočnosti sa musia zmeniť ludia, ktorí ti závidia tvoju individualitu, ktoru oni nemaju
 fotka
devine  2. 2. 2013 20:39
@vreskot000

Mne táto doba nijako neklame. Nič mi nehovorí, že sa mám zmeniť..hovorím si to iba ja.

Moju individualitu?
Napíš svoj komentár