Neskutočná pravda. Ak človek po niečom úprimne túži, miluje túto svoju túžbu, rozvíja ju a je ochotný pre ňu obetovať kus zo seba, vesmír ho začne chápať.
Pocíti jeho neskutočnú túžbu a premení ju v čistú radosť. Pretože radosť je dôsledok všetkého našeho šťastia na tomto svete. A ak niekto miluje, ak niekto cíti, že bude milovať, ak sa niekto zamiloval, je šťastný a pociťuje nekonečnú radosť. Len radosť.

Mňa vesmír začal počúvať. Pomohol mi a spoznal ma. Pretože som pochopila, že skôr, než sa niečo naplní, ja musím vedieť (nie veriť!), že sa to stane. Potom to jednoducho príde.

Keď som ho uvidela, videla som, že je to on. Proste som tam stála a čakala som na to, čo musí prísť, čo má prísť a čo príde. V tú sekundu, keď sa blížil ku mne, som si uvedomila, že už v tom momente som neskutočne šťastná. Lebo som vedela, že to prišlo. Ten hlas, ktorý som počula prvýkrát, to telo, to oblečenie, tá mimika, tie gestá... nebolo mi to cudzie.
To všetko som si tisíckrát vysnívala.

Celú cestu na vlak som nekráčala. Tancovala som. Celým telom som ďakovala. Spievala som si a usmievala sa. Stalo sa to. Stalo sa, na čo som čakala každú milisekundu svojho života.
ON prišiel. Možno si budete myslieť, že som bláznivá, že som mladá, že nemám štipku úsudku, ale.. už teraz ho milujem. Milovala som ho dávno predtým, než som ho stretla. Svojou láskou som ho privolala. A ona mu nedovolí odísť.

Možno ON sníval tiež. Možno on prosil vesmír takisto, ako ja, možno ma miloval už vopred, možno preto to bolo také silné, možno sme si súdení, možno..

Ďakujem TI. Ďakujem MU. Ďakujem IM.


.

 Blog
Komentuj
 fotka
neoriginalna  13. 11. 2010 14:51
drzim palce
 fotka
didrinka  13. 11. 2010 15:00
ďakujem
 fotka
sweetstar  13. 11. 2010 15:10
čo si čítala (videla) Secret?
 fotka
otvoreneokno  13. 11. 2010 15:12
Pripomínaš mi jednu moju kamarátku

Usmievam sa nad takýmito vecami a vedeniami, nie vierami, pretože mi to príde priveľmi neuveriteľné a neisté!
 fotka
didrinka  13. 11. 2010 15:12
Secret nie, iba Paula Coelha a Natáliin článok
 fotka
didrinka  13. 11. 2010 15:13
@otvoreneokno , človek neverí dovtedy, kým to sám nezažije
 fotka
otvoreneokno  13. 11. 2010 15:17
Samozrejme. Ale aj tak si myslím, že na také niečo musí byť človek stavaný a mať nejaké predpoklady, ktoré nevlastním.
Napíš svoj komentár