"Dobré dievčatka sa dostanu do neba, tie zlé sa dostanu všade."
Tak kam to chceme dotiahnúť? Do neba? Alebo kamkoľvek kde sa nám zachce. Oplatí sa nám byť dobrým slušným dievčatkom, ktoré verí na pravú lásku a slepo miluje?

Ak príliš milujeme, dôverujeme nestávame sa zraniteľnými? Poznáte ten pocit keď uvidíte Vášho vyvoleného a musíte sa na chvíľu zastaviť. Prezrieť si ho. Ako mu to pristane a aký nonšalantný pohľad vie doslova vystrúhať? A vtedy sa Vám v bruchu rozleti stádo motýľov a vy máte chuť zajačať od radosti a skočiť po ňom. Pripadá Vám dokonalý a nevidíte jeden jediny dôvod prečo mu neveriť. Veď je to Váš "Pán Dokonalý". Tak preňho žijete, chodíte do posilovne, snažite sa byť dokonalou partnerkou. Takú ktorú si podľa Vás zaslúži. Robite všetko preto aby bol spokojný. Ste mu ochotné odpustiť nieake tie prešľapy, veríte mu každé slovo. Robite zo seba zraniteľnú. Ukážete že on je vašou slabosťou. A tu môže nastať zlom. Pán Dokonalý môže využiť čo mu ponúkate. Dojde mu koľko si môže dovoliť. A bude skúšať kde su Vaše hranice. Nevravím, že to tak musí dopadnúť ale je veľka pravdepodobnosť, že to tak dopadne. Dobré dievčatko skonči na lopatkách, porazené a najzraniteľnejšie ako kedykoľvek predtým. Možno sa naozaj dostala na chvíľu do neba ale čo z toho keď ju odtiaľ vykopli?

A teraz si to zoberme s pohľadu typickej mrchy. Nájde Pána Dokonalého. Možno ma z neho motýle a sem tam sa jej chce zajačať no nedá to najavo pretože by pôsobila ako ľahká korisť. Skôr si nenápadne vydobije jeho pozornosť. Flirtuje s ním. No neviaže sa na predstavu byť preňho dokonalá. To on má byť dokonalý pre ňu. V mužovy sa prebudí staroveká potreba loviť. A tak flirtuje tiež. A snaži sa zaujať. Začne sa hra "Kto z koho". A aj keby Pán Dokonalý stratil záujem, typická mrcha ma niekoho v zálohe. Nemiluje, nedôveruje, Nieje zraniteľná. Aj keď ma vzťah vie kam až môže zájsť bez toho aby skončila porazená na kolenách. Zlé dievča nakukne do pekla no dokáže sa vrkadnuť aj do neba. No čo ak ju tam opantá pán dokonalý s anjelskou tvárou? Čo potom? Čo ak sa tá mrška nedokáže ďalej brániť láske?

Nieje ten pocit milovať nádherný a nenahraditeľný? Aj keď je to veľký risk? Stojí to zato?

 Blog
Komentuj
 fotka
coquette  7. 12. 2012 11:33
neoplatí sa byť dobrou
 fotka
stenatko  7. 12. 2012 12:55
Láááááángvajliš -.-



Prečo ľudia nerobia veci jednoducho tak, ako ich cítia?

Prečo musia premýšľať nad tým, či sú správne a dokonalé? Nie je to koniec koncov jedno?



Nie je najkrajšie práve to ono prežívanie?
 fotka
divavirtual  8. 12. 2012 08:40
Len tak prežívať je krásne ... ale ak nerozmýšľaš dopredu ľahko spadneš na hubu ...
 fotka
bludiacisvetom  13. 8. 2013 21:05
je to risk, ale ak je to čo i len na chvílu skutočné, stojí to zato..
 fotka
charis  13. 8. 2013 21:10
Ja som prvý prípad, najlepšia kamoška druhý, a poviem ti že neviem ktorej sa to oplati viac, aj tak nakoniec obe vždy končíme na zemi na tých lopatkách, len pri mne to vidia všetci a pri nej len ja a tí, čo ju fakt dobre poznajú
Napíš svoj komentár