"Ahoj počuj potrebujem poradiť alebo len vnuknúť dáku myšlienku pomôžeš ? "
"Áno? "
"No mal by som odpovedať na to aká je moja najdivokejšia predstava tak potrebujem poradiť vnuknúť niečo alebo tak lebo ja ako keby ani fantáziu nemám sa cítim..."
"Dobre Maťo, aká je? Sexuálna, adrenalínová?
" No pýta sa ma to Daniela, tak už ty uznaj čo je vhodnejšie "
"Opytaj sa jej: "Hmmm.. Budme priami... Adrenalinovu, či sexualnu?""
" že môžem aj aj"
"Budem Ti presne pisat co jej posles? "
"To až taká ochotná budeš? "
"No môžeš. Ďakujem.."
" "Tak asi začnem najskôr tou adrenalinovou, nie? " - toto jej pošli teraz, aj so smajlom prosim ..no a ideme na to.."
"No "

"Strašne túžim zobrať sa a ísť si skočiť z lietadla. Nie je to ani predstava adrenalínová, ako nehorázna túžba po dobrodružstve, adrenalíne a strachu v krvi. Mať na sebe padák, letieť si vo vzduchu a čakať, či sa padák roztvorí je asi to najúžasnejšie. Neviem, nezažil som, no čo som počul a čítal je to úplne geniálne. A časom by som to chcel robiť častejšie a častejšie. Mať certifikát a robiť to kedy sa mi zachce, odkiaľ sa mi zachce. Je to úžasné - pre mňa. Ty to možno odsúdiš, alebo Ti to nič nehovorí. Ja som človek, ktorý miluje výzvy a aj pod istou dávkou rizika si bude užívať život."

"To ako z knihy ."
"No to je môj sen no. Napíš potom čo Ti napísala.. "
" " No nie ti nedovolím" "
"To napísala? "
"To je celá reakcia "
"Umriem . Chceš tú sexuálnu? "
"No skús ."

"No a čo sa týka sexuálnej... Tak tu môžem povedať, že je to už túžba, ktorá sa mi hádam splní presne s človekom, na ktorého momentálne myslím... Poviem Ti presne to, čo ma napadlo hneď ako prvé, keď si sa ma to opýtala. Pre mňa je sex samozrejme o láske. No budem úprimný, nestačí len milovať, ak muž chce s niekým niečo mať. Aspoň nie v mojej situácii. Tu je už treba aj vzrušenie, chuť, chtíč..Túžim ju mať v náručí, ale tak aby som citil, že je moja, že sa mi odovzdala. Neviem, či to, čo Ti napíšem je vhodné ako prvý alebo stý sex, ale aj tak, nejaké netradičné miesto je to, čo ma láka. Predstava, že sa mi oddá aj za rizika, že nas niekto najde, že by bola celá rozochvelá a krásne horúca.. hmmm...Kamarátka mala s priateľom napríklad sex v slamníku, kde im bola zima, no napriek tomu vraj nic vzrusujucejšie nezazila. Ked mi to opisovala, živo som si vedel predstaviť, čo by som robil s osobou, s ktorou ako jedinou si viem tieto veci predstavit ako realne. Túzim ju nezne no i vášnivo bozkávať, túžim ju hladkať no i náruživo jej strhnúť oblečenie, túžim citit kazdy jej kusok tela a dotýkať sa jej. Túžim po nej aj hneď teraz.. A to, že by mohla patriť mne, je niečo, čo nedokážem ani popísať. Samozrejme, neviem si sex predstaviť bez lásky, čisto s túžbou, no ani naopak, len lásku, bez túžby. Vieš, ako si isto zistila, nie som žiaden úchyl a nemám ani prax, no som si istý že s ňou by som vedel čo mám robiť. Lebo ju asi ľúbim."

"Ty píš knihy! "
"Je to dobré?"
"Že či?"
"Naozaj? čo na to povedala? "
"Tá je hotovááá "
"Čo povedala? "
"Že to je brutal riadne krásne a že najviac sa jej páči to s tým oddávaním "
"Ľúbiš ju? "
" A riadne! "

 Blog
Komentuj
 fotka
mstreetdriver  26. 11. 2011 09:58
aspon su uz spolu?
 fotka
dodikee  26. 11. 2011 10:57
@mstreetdriver - Tak trocha
 fotka
4lex  26. 11. 2011 11:08
ty píšeš kamarátovi, čo má napísať babe? on nevie, aké má predstavy? ..
 fotka
dodikee  26. 11. 2011 12:27
@4lex - divné však? on však nevie dať "na papier" niečo, čo si myslí alebo chce.. poznám ho dobre, viem aký je, viem po čom túži tak som to napísala za neho. osobne však ruku na srdce, neviem, čo by som robila keby som zistila, že mi niečo pošle nejaký chalan, ktorý ma chce ale vlastne to nepísal on sám. No chápem, že ju miluje a nechce si to pokaziť. Začarovaný kruh, dalo by sa dávať stále protiklady na všetko, čo poviem. Ale jednoducho. Rada pomôžem, ak je to v mojich silách
 fotka
4lex  26. 11. 2011 12:30
tak ja chápem, že mu chceš pomôcť,, ale neviem, je to čudné.. tiež neviem, ako by som sa cítila na mieste tej baby, kebyže to náhodou nejak zistí..

a keď si o ňom utvorí takýto obraz, ako sa on vie pekne vyjadrovať alebo čo a keď sa ho zas dačo také opýta a ty mu nebudeš môcť pomôcť,, tak ona bude asi trocha sklamaná..
 fotka
dodikee  26. 11. 2011 12:39
@4lex - ja viem ale vyjadrovať sa vie. len nie na papieri. nezastávam si ho nemám na to dôvod, je to iba kamarát

Ja píšem rada, pre mňa to bolo potešenie Čo bude, už však nechávam na ňom
 fotka
otvoreneokno  26. 11. 2011 17:25
to je hrozné
Napíš svoj komentár