PS+ občas prinesie nečakane dobré tituly, dokonca aj keď to nečakáte.

Call of Duty je jedna zo značiek ktoré sú celosvetovo známe v hernom svete kvôli tomu, že z kvalitných titulov sa stali tak bežné ako každý rok nová selekcia hier o tom, že hráte futbal, alebo hokej.

Takže z ironického ľahkého hrania ktoré som si spomínal z časov strávených s kamarátmi pri starom Call of Duty online alebo na LAN párty, kde sa nič vážne nedialo, ma osobne tón Modern Warfare 2 spätne prekvapil.

Jeden príbeh sa prelieva do druhého celý čas v podaní in media res, kde počas kampane dostaneme aspoň päť postáv z ktorých očí vidíme čo sa deje vo svete Modern Warfare.

Ruský a Americký warmongeri a teroristi rozpútali novú vojnu, ktorú sa snažia v zárodku zastaviť špeciálne jednotky, ale máme aj pohľad z predných línii. Jeden príbeh ovplyvňuje druhý a starý hrdina ktorého sme len teraz zachránili sa rozhodne, že riešenie je jednoduché.

Posledná veľká vojna bola zastavená predsa v Hirošime a Nagasaki. Takže hádajte čo mu pomôžete spraviť.

Oh spoilers? Hra vyšla viac ako desať rokov pred písaním článku. Takže je to na úrovni hviezdnych vojen.

Takže ako sa táto veľmi temná a akčná jazda drží dnes? Graficky úprava vyšla veľmi dobre, príbeh je pútavý a o reálnych problémoch moderného sveta spojených s napätím, kontrolou informácií a nárastom násilia. Zahrňuje napätie, dôveru a zradu, takže na príbeh o vojakoch je to fajn.

Celkovo ak sa cítite na akciu ktorá sa silno snaží vyzerať realisticky a pritom je tak divoká a over the top, že je to až smiešne. Napriek tomu sa hre darí povedať relatívne vážny príbeh a dobre pracovať so strihom medzi hlavnými postavami.

Takže ak máte možnosť dostať sa k tomuto remasteru ľahko a lacno choďte do toho aj dnes sa tá hra je schopná udržať na vlastných nohách.

 Blog
Komentuj
 fotka
kosmiklove  15. 8. 2020 17:21
z ps+ ju mam aj ja. ale hrat to urcite nebudem. viac potesil fall guys
 fotka
midnight  16. 8. 2020 14:56
* in mediaS res

napísal si práve článok o hre, kde si najviac času venoval jej príbehu, a zvyšok potom grafike.

...hádaj čo si v tom článku vôbec nespomenul?

presne tak, GAMEPLAY!
gratulujem! XD
 fotka
dogyno  17. 8. 2020 00:40
@midnight naozaj potrebuješ vedieť o GamePlay Call of Duty?
Napíš svoj komentár