O pol piatej ráno som sa zobudila na ďalší s veľkej rady mojích čudných snov.. A samozrejme som potom už nevedela zaspať..

....Zrazu som sa objavila v jednom z tých veľkých obchodných domoch, aké bývyjú vo veľkých mestách a ešte väčších štátoch a kontinentoch.. Pri mne stál môj strýko, ktorý momentálne sedí vo väznici veľmi ďaleko od tohto veľkého obhodného domu. Cítila som veľkú nenávisť voči nemu. Bili sme sa.. Je to môj strýko ale zápasili sme. Išlo to veľmi zle, ale stála za mnou ešte moja maminka, strýkova drahá sestrička a pomáhala mi. Bili sme sa o nejakú skrynku s internetom, možno notebook, alebo iný vynález sna Ten bol za sklenými dverami v nejakej maličkej miestnosti.
Vtom sa niečo stalo... Mala som ten vynález na dosah, keď sa po mne strýko rozbehol. Kričala som na mamu nech mi ide pomôcť a tá sa na mňa len dívala so zaslzenými očami a po chvílke odišla. Úplne ma to vyviedlo z miery.
-Nenávidím ťa!- kričala som...
Stále som kričala...
...Pozrela som na seba a kričala som ďalej...
...Potom som sa zastavila. Mama bola úplne preč. Strýko tiež..
Zrazu sa to všetko skončilo a ja som namiesto pri dverách stála v nich...
...bola som mŕtva...
Preto ma mama ignorovala, nepočula ma, nepomohla mi...
...len som vyletela preč a...

zobudila som sa. Netuším čo to znamenalo, ale úplne ma to dostalo. Dúfam, že to bol len sen, že to nič neznamenalo. Strýko ma zabil.. a v skutočnosti ho mam rada aj keď mi v minulosti hnusne ublížil, teším sa keď sa vráti z veznice....

Ale aj napriek tomu by som chcela vedieť čo to znamená....

 Blog
Komentuj
 fotka
wywa  14. 11. 2007 09:19
mávaš viac takých bláznivých smov?mne sa párkrát snívalo, že ma zabil foter
 fotka
adripaul  14. 11. 2007 22:53
TO ZNAMENAA..ZE SI NEMAS KUPOVAT NOTEBOOK..A NEZHADZOVAT KAMARATOV..CSSSS (
 fotka
matrixicek99  16. 11. 2007 14:03
to znamena ,ze mas davat na stryka pozor asi neviem
Napíš svoj komentár