Nemôžem uveriť tomu, že už sú to takmer 3 roky, čo som tu vyplakávala a písala blogy o mojom úžasnom, ale niekoho-už je zrejme jedno koho vinou, stroskotanom vzťahu.

Tie roky stihli ubehnúť, zatiaľ čo mne tie roky pribudli. Mám 23 a žiadnu vidinu nejakej dobrej budúcnosti. Žiadny vzťah na obzore, a tento aký taký momentálny románik, čo mám, by sa nedal nazvať vzťahom a už vôbec, že by mal mať nejakú budúcnosť. To vôbec.  (pre niektorých zaujatých ľudí- neľutujem sa, len konštatujem)

Už aj ja chcem po rokoch konečne niekomu napísať sms. Takú zaľúbenú. Alebo pikantnú...podľa nálady a na konci dať smajlíka posielajúceho pusu. Veľakrát mám chuť napísať takú správu práve tomu terajšiemu "chlapovi na prenájom" , ale to je proste TABU!


Celý ten náš románik je len o jednom.


Vie dobre preťahovať, to sa mu musí uznať. Už som dlho nezažila taký sex ako s ním. Takže už len kvôli tomu  sa ho zatiaľ nechcem vzdať. Ale samozrejme, čo nie je, môže byť a ja možno stretnem niekoho, kto ma budem nie len skvelo preťahovať, ale aj veľmi ľúbiť.


Ale asi by som to fakt nemala riešiť. A radšej všetko nechať tak ako je a len mávnúť nad tým rukou "nejako už len bude".

Proste jediné, čo chcem je stať sa raz profesionálnou fotografkou.... mať chlapa, toho môjho Pána Božského každé ráno v posteli, ked sa prebudím. A o  niečo neskôr počúvať cupitanie malých nožičiek po našom dome a starať sa jeden o druhého až do skonania.


Človek ale asi musí prekonať v živote ísté bariéry a prekážky, aby prišiel k svojmu cieľu. Aj keď si myslím, že skôr ako cieľ, je dôležitejšia cesta, po ktorej ku nemu kráčame.


A preto sa nič v živote nedeje len tak, bez dôvodu.

 Denník
Komentuj
 fotka
georg21  5. 10. 2015 15:00
Som smutný z toho, že to takto vnímaš.
Lebo ty sama môžeš zmeniť to čo v živote budeš (chceš) žiť.
Teraz si ako rybka, ktorú unáša prúd, a na brehu sú rybári, ktorí skúšajú všemožné taktiky ako ti zabrániť plávať proti prúdu, a snažia sa uloviť ťa. Lenže raz sa vyčerpáš, a oni tiež. A nič skutočne trvalé, hodnotné nezískaš. Len budeš rátať koľko rán ti zostalo po ich rybárskych háčikoch.
Treba zmeniť pohľad na veci a zmení sa život...
Napíš svoj komentár