Leto. Alebo skôr letá? Tie bezstarostné letá, kde som sa nemusela o nič starať, len som si užívala život ako to len najviac šlo.

Snívala som svoje sny, behala som po lúke bosá s vetrom o preteky. Denne som čítala knihy a starala som sa o svoju mini záhradku s mojimi najobľúbenejšími bylinkami, ktoré som si sama vypestovala (medovka lekárska, oregano, nechtík lekársky, bazalka, tymián, materina dúška a v neposlednom rade levanduľa ) Veľmi veľa som čítala. A venovala som sa tomu, čo ma baví a napĺňa najviac. Fotografovanie. Lebo ako sa hovorí, ked niečo človek miluje, proste sa toho nepustí.

Nehovorím, že teraz som to všetko zahodila za hlavu, keďže som to písala v minulom čase, ale už nemám na to toľko času, ako vtedy. Strašne ma to mrzí.

Detské časy odišli a s nimi aj to malé dievčatko, namiesto neho je tu dospelá mladá žena, ktorá už má svoje povinnosti. Ja nehovorím, okej, ale prečo tak skoro? Prečo to všetko tak skoro skončilo? Ale jedno viem, vo vnútri stále budem tým dievčaťom, ktoré sníva svoje sny. Nie, nesníva, už ich žije!

A vy ostatní, ktorí ešte nemáte nijaké povinnosti, ak ešte študujete, prosím nesťažujte si na školu. Ani neviete koľkí by s vami menili. Tie krásne študentské roky!

Good luck

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár