Som plná negatívnej energie(nie atómovej) a každá chvílku vybuchnem a bute to mať horšie následky ako výbuch v Novákoch, pretože..pretože neviem...a radšej neriešim..A práve preto by som sa mala riadiť heslom :"NERIEŠ!" a bolo by mi krajšie...Ale keď to sa nedá... a najradšej by som všetko alebo aj všetkých rozkopala...Som mala dnes "inteligentný" deň a s každým som sa dnes snažila viesť rozhovory na úrovni.Teda nie, že by som inokedy intelegintné rozhovory neviedla, ale dnes som si na to vybrala naozaj "intelidžent pípl"...a to som ani nechcela rozoberať tému globálneho oteplovania alebo skleníkového efektu a pod...chcela som sa len porozprávať s niekym na tému "vysoké školy"..ako som neskôr pochopila, niektorí ľudia, cestujúci SAD na to nie sú vhodní ( mám vás rada, ani mi nevadí, že ste takí hlúpučkí, ale skôr ako niečo vypustíte z tých svojích úst, dobre zvážte, či to nieje proti zdravému rozumu)..


Teraz nenarážam na to, že vilidž pípl sú hlúpi(to by som si nedovolila a okrem toho aj ja som predsa nejaka cowgirl už nejaký ten rok a možno aj 3 )ale, niektorí sú mierne ovplyvnení prostredím, v ktorom vyrastali. Zelené pastviny sú síce krásne, kravské mlieko chutí najlepšie teplé priamo od Milky a jazdiť(JAZDIŤ, nie "jazdiť") na koníkovi môže byť zážitok ale predsa im chýba nejaká tá túžba po včielkach v žiackej knižke či pochvál z výtvarnej výchovy...

Tak aby som sa už konečne dostala k tomu,prečo vlastene píšem ( najskor som na ich obhajobu musela vyčleniť jeden odsek aby som nemala čierne sny a aby som sa nebála sama chodiť po dome, bo zlé svedomie je nepríjemná a dosť obtiažna vec, hlavne keď potom musím otravovať sestru nech so mnou ide večer na wc)..Som dnes ako obyčajne cestovala červeným autobusom domov, papkala sušené banány a rakovinotvorný a karcinogénný sušený ananás s príchuťou manga, ktorého éčka sa na mňa usmievali už z výkladu(a prezradím vám tajomstvo, keď si vložíte do ústnej dutiny-to je ten otvor pod nosom,naraz sušený ananás a banán dotanete príchut multivitamínového džúsu :p ) prisadli si ku mne moji dvaja kamoši.Kedže som čítala Nový čas a zistila, že všetko, čo napíšem môže byť uverejnené (a to bez nároku na honorár)a použité proti mne a ja chcem v mojej dedine nejaký ten rok ešte existovať nazvyme ich " chlapec vysoký" a "chlapec s krátkou kravatou".


A teraz nastane in medias res..Skamarátom "chlapec vyskoký" som sa začala rozprávať o mojej budúcnosti, ktorú si predstavujem veľmi zaujímavo a samozrejme je spojená so štúdiom na nejakej tej škole a robotkou popri tom v nejakom tom časáku..a potom mi "chlapec krátka kravata" povedal, že vysoká škola je na veľké hovno(v tomto prípade ma ani nenadchol výber slova..vid.predchadzajuci blog). On,kuchár ju nepotrebuje a ja úbohá gymnazistka nemám na výber..OH maj got!Ja krava, prečo som sa nepchala na učňovku...Prvotný adrenalín zo mňa ako tak dopadol a v tom sa ozval "chlapec vysoký" ktorého inteligentná veta vo mne zachovala zmes pocitov, ktoré nedokážem ani opísať. Jeho názor vo mne vyvolal pocit menejcenosti... teraz prichadza jeho názor :"Ja keby že som zamestnávateľ ,tak určite uprednostním stredoškoláka pred vysokoškolákom.." neviem, ako táto veta ďalej pokračovala, bo som sa skoro rozplakala..vážne som sa zamyslela nad svojou úbohou budúcnosťou....a potom,keď prvotná reakcia vypršala,mi prišlo všetko tak strašne smiešne, že som až nechápala prečo sa smejem..On bude veľký Big boss a ja chudera, ktorá zabila svoje roky nad knihami..Fuj...mala som byť radšej kuchárka v závodnej kuchyni a mala by som prácu istú...teraz už neviem, čo bude so mnou...asi budem len ďaľšia v rade na úrade práce ... dpč !

ešte niečo na koniec, všetkých Vás ľúbim a želám si svetový mier ..

Domka2, Utorok 3. apríla 2007 19:11

 Blog
Komentuj
 fotka
death-iskra  3. 4. 2007 22:27
hmm thak sa potom w tom rade na urade prace stretneme... z takych "gebul" si hlawu nerob... neskoro budu plakat nad rozliatym mliekom
 fotka
domka2  4. 4. 2007 19:48
ved ano, ja viem..ale dokaze ma vytocit taky hlupy nazor
 fotka
domi7  25. 5. 2007 21:07
Ja som village people,jazdím do školy autobusom.Nemyslím,že som až taký somár.Jednoducho si nemala šťastie na správnych ľudí.
Napíš svoj komentár