Poslednou dobou mám pocit že nemám čo povedať alebo skor napísať. Neviem poriadne vyjadriť čo chcem a aj ked som štastná mám taký nepríjemný pocit ze moj život je nudný a uz sa proste nezamýšlam nad vecami tak ako som zvykla (aj ked to je mozno dobré kedze som bola známa tým že som veci príliš rozpitvávala). Zeby dospievam a stávam sa viac a viac ignorantskou? Alebo skor to moze byť akousi únavou zo života a znechutenie zo seba samej. Aj z týchto posledných viet mi je zle, stažujem sa ale vobec nemám na čo.

Včera bolo fajn, tak fajn že som to proste musela pokaziť aj ked som nechcela. Red moon, víno, vodka s džúsom, gin tonic. Pohoda jahoda a potom kolaps, modriny na mne, na iných a veeeelka čierna diera. Ved to poznáme. Celkom zaujímavé je že ked sa takto doriadim som ešte viac emočne nestála a jednu minutu niekomu vykrikujem ako ho milujem a potom ho nenávidím. Plačem a potom sa maniacky rehocem. S rozdielom jednej minúty. žeby esencia mojej osobnosti?

A akoby som sa necítila dosť zle (s hlavou ktorá mi išla vybuchnúť) matka povedala že ak sa nabuduce chcem takto doriadiť nech jej moj chalan zavolá aby si "zobrala svoju ožratú dcéru domov". Tieto slová boli vyslovené tou istou osobou ktorá mi rozprávala o tom ako na intráku vracala z dvanásteho poschodia. A ešte niekomu na plachty ktoré si dole sušili.

Dnes som bola na večeri s rodičmi. Nočná mora. Rozhovor viazol a nakoniec celkom zanikol a zostalo jedine túžobné čakanie na jedlo. Akoby naschval im to trvalo neskutočne dlho, ale bolo vynikajúce. Ale aj tak to bolo také divné. Všetci sme boli viac menej rozladený a slová ktoré sme si vymienali nemali zmysel.

A tak.
Prepacte za marnenie vasho casu lebo ked nemám čo povedať tak to čo hovorím/píšem vačšinou nemá zmysel.
Mňau.

 Blog
Komentuj
 fotka
inkheart  6. 6. 2010 10:45
Tiež som podobne rozdvojená, ked si vypijem ... väčšinou teda v tom negatívnom zmysle, že každého nenávidím. :/ riešim to tak, že pijem s veľkou mierou - maximálne 2 poháre magického oka a finíto. Ale zas, ja som porobila FAKT psychotické veci, čo asi nie je úplne tvoj prípad, čiže to je iné. ale ak to chceš zmierniť, vždy sa to dá, len to chce veľmi silnú vôlu.
 fotka
zipporah  16. 7. 2010 11:37
nepite...



povedala by som, ze prechadzas dalsou fazou a nechce sa ti lucit s tou starou, kedy si este vasnivo bojovala za prava pavianov, v srdci ti zvonili kostolne zvony a pravidelne si vybuchovala nadsenim v kazdom vesmire:/
Napíš svoj komentár