Tak, ďalší rok je za nami. Je čas sumarizovať a klamať samého seba o tom že tento bude lepší, že začnem konečne znovu behať a že nebudem toľko piť a fajčiť.

Čo môžem povedať o minulom roku. Do nikoho som sa nezamiloval, spravil som bakalára a úspešne som sa dostal na školu na ktorej som strávil už tri roky. Zrušil som svoj starý notebook a zaobstaral si nový, ktorý ešte nieje zaplatený. Snažil som sa žiť podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia a predsavzatie o tom že sa nebudem hádať so svojou autorkou som dodržal asi tak týždeň. Nezažil som nič čo by drasticky ovplyvnilo môj život, akurát som zahorkol voči spoločnosti a ľudom ktorý ju tvoria, a túto horkú chuť nedokážem dostať zo svojich chuťových buniek.

Zažil som ale aj pár pekných chvíľ. S kamarátmi v krčme, kde si ma doberali kvôli môjmu ešte stále čerstvému a nepodstatnému titulu, u kamaráta u ktorého som zoral celú jeho záhradu a jeho mamka sa smiala ako to dokáže jeden chlap spraviť za jeden večer, výlet s mojou "Múzou" náš psychický, citový a verbálny koitus a postkoitálne marsky na zastávke v Košťanoch nad Turcom.

A tak som znova tu, v kalendári ešte nevyschol atrament na čísle 01. 01. 2013 a ja znova klamem samého seba ako znovu začnem behať, ako začnem veriť v ľudí, ako nájdem dievča/ženu, ktorú budem môcť milovať a ako všetko na dobré obráti.

Nezostáva mi iné len veriť tomu čo som si nabulíkoval do hlavy, tomu o čom ma presviedčala kamarátka naspídovaná Paralenom, kalciovým sirupom a čajom. Ale ak sa to opäť nezmení uplatním našu dohodu a ona si to vypije, buď z pohára alebo z fľaše a to prisahám.

P. S.: A aby ste nepovedali že som neohľaduplný ku Vám a Vašim životom prajem príjemný Nový rok a aj zvyšok toho čísla 2013 nech je šťastný a plný nádeje.

P. P. S.: A všetko najlepšie Slovenská republika k tvojej dvadsiatke. Počkaj ešte rok a budeš môcť piť v celom svete, možno to potom bude u nás krajšie.

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  29. 1. 2013 13:13
A k tomu dodame..Tak nech sa ti dari....
Napíš svoj komentár