Všetci chceme byť lúbení, milení, zbožnovaní a samozrejeme všetci chceme trtkať.

A tak teda chalan namotá babu, baba namotá chalana, možno niečo z toho bude, možno vzťah, možno sa len polúbia a potom niekto niekoho odkopne. Chcem Vám predstaviť hru: Kto je väčší hajzel, kto je väčší herec a kto je ako vychcaný!!

Podľa mňa sa z randenia vytratila tá klasika, kde sa dvaja postupne spoznávajú, taká spontánnosť. Spoznávame sa narýchlo a povrchne, fakt veľa krát len tak, šak nemám priateľku, tak čo mám uschnúť? Chýba mi tu tá oldschool, vytratila sa úprimnosť.

Chcem zbaliť ženu, tak musim byť vychcaný hajzel z upadajúcimi zásadami, musím hrať tvrdo podľa pravidla: "silnejší pes jebe" .

Už málo vidím to postupné spoznávanie. Kedy najprv zistíme číslo topánok, či má radšej vodku alebo hrušku. Je nám fajn, máme čisté úmysly, tak sa počase stretneme. Nemusíme vymýšlať ako zapôsobiť, rozmýšlať nad každým krokom a taktizovať ako Kasparov nad šachovnicou. Citíme že byť sám sebou je tá najlepšia cesta a nie sa hrať na to, kto má najlepšiu masku na karnevale. A na prvom rande sa cítime ako anjelíčkovia v kúpeloch, ale ešte sa neoblížeme, nech je sranda. Z prvého je druhé, tretie, stopädesiate rande a potom možno aj láska. Ale hlavne čistá. Všetko plynie tak ako má. A vy ste spokojný s partnerom a možno aj zo životom.

Každý chceme hŕ hŕ, láska de si? ja ťa rýchlo chcem. A potom... Prečo ona drží v jednej ruke vankúš a plače do neho kvôli tomu hajzlovi, čo len prišiel, urobil dopredu dozadu potom ešte dvakrát. Potom stop!! aaaaaa EJECT krávo blbá!!! Do riti kde mam tie gate, šak ja ani neviem jak sa vychádza z jej izby. A druhou rukou odpisuje ďaľšiemu Jebakrásavcovi, ktorý je taký zlatučký a dievča si myslí :" hm ten by stál za plač "

Mám taký silný pocit, že v spoznávaní začína platiť, že : pomaly zájdeš akurát tak za humna, do prdele.

Asi som z toho sklamaný...alebo som proste len staromódny...alebo ďalší debilko čo nechce ísť s dobou.

Ale šak ja si dám pivečko a budem sa tváriť že život je fajn a že Janko pochopí že keď bude len trojdnový, tak Anička s ním bude len tri dni, lebo na štvrtý deň zistí, že Janko je vlastne Ferko.

 Blog
Komentuj
 fotka
purenarcissism  26. 10. 2011 19:02
pekné, vedieť, že sú aj takýto chlapci
 fotka
33deniska33  26. 10. 2011 23:17
nie som perfektná ani nevinná bábika ale takým ako si ich ty nazval "Jebakrásavcom" už len železnou tyčou cez členky.. lebo každá aspoň trochu inteligentná baba po čase otvorí té uplakané oči a bude chcieť niečo viac ako takého hajizla
 fotka
eveve  27. 10. 2011 01:10
aká som rada, že poznám mnoho chalanov, podobných tebe
 fotka
gracee  27. 10. 2011 12:27
zdieľam predošlé názory perfektne si to vystihol
 fotka
meredithgrey  27. 10. 2011 12:33
ďakujem.svet je ešte stále v poriadku. už som sa obávala.
 fotka
wingame  27. 10. 2011 14:14
na niektoré veci mám diametrálne odlišný názor, ale v konečnom dôsledku sa mi článok páčil



znel úprimne ..snáď to nie je len môj dojem
 fotka
antifunebracka  27. 10. 2011 16:46
som rad, ze este ziju normalni chalani a nie len zmrdi jak ja. ale tiez som doteraz na tieto veci isiel rychlo a ostali mi len oci pre plac. som si nedavno povedal, ze uz nikdy ziadnu macku vo vreci do postele!
 fotka
anniemel  27. 10. 2011 18:58
páči sa mi tá staromódnosť... ja som taká istá...

a verím, že si nájdeš také dievča...existujú také! :

láska existuje...
 fotka
neoriginalna  27. 10. 2011 19:41
ach
10 
 fotka
lochnessko  29. 10. 2011 10:27
11 
 fotka
prohibiter  12. 11. 2011 14:16
very nicce
Napíš svoj komentár