Milada spí na palube Cowboya a regeneruje si anus. Hildegarda s Jergušom utekajú pred Orefom. Pedro je uväznený v lodi Queen Mary 2. Teraz...

Hildy sa obzrela. To, čo zistila, okamžite výkrikom oznámila Jergušovi:
-Oref je príliš rýchly! Čochvíľa nás dobehne! , a tak sa pre istotu obzrel aj Jerguš. Hildino zistenie bolo potvrdené. Oref bol vo volnom priestranstve ako ryba vo vode. Zdalo sa, akoby ovládal svoje telo akousi mystickou silou. Pravdepodobne telekinézou.
-Rozdelíme sa, dobre? , navrhol Jerguš.
-Dobre. Ja pôjdem ku Cowboyovi a ty choď inde. , odpovedala Hildy.
-Nie, nesmieme ísť ku Cowboyovi! Za žiadnu cenu sa k nemu nesmie dostať!
-Máš pravdu. Urobme signál "44á pomlčka 2 bodka 3".
-Môže byť. , zhodli sa. Natočili sa nohami k sebe, spojili si chodidlá a navzájom sa odkopli. Jerguš si všimol Orefov výraz. Hildy nie. Oref sa obzrel, že čo sa deje so zapečatenými dverami. Nedialo sa nič. pokračoval v lete. Spočiatku sa zdalo, že neprenasleduje ani Jerguša, ani Hildegardu. No vtom sa prudko stočil, preklopil a zohol. Celkový efekt bol nepopísateľný.
-NIE! , vykríkol Jerguš presne ako Luke Skywalker vtedy, keď sa dozvedel, že Darth Vader je jeho otcom. Pedro zatiaľ hútal, ako by otvoril dvere. Kľučku už vyskúšal, a to obidve. Samostatne aj naraz. Nenapadalo ho nič. "Iba ak by som...", no myšlienku zavrhol.
-Mám to! , povedal nadšene, keď si po dlhej dobe spomenul na jeden starý akčný film s nejakým Bruceom Willisom. Zdalo sa mu, že sa volal Káčer Donald a priatelia. Nebol náhodou kreslený? Bol. No to mu nevadilo. Rozbehol sa oproti dverám. Vyskočil. Dopadol. Kopol do dverí. Dvere nič.
-Je to beznádejné! , vykríkol. Ale nádej stále nestrácal. Obzrel sa po miestnosti. Niečo upútalo jeho pozornosť. Podišiel k tomu. Bol to obraz - portrét Štefana K. (čítaj Š. Kabela).
-No jasné, že ma to nenapadlo hneď! , svitlo mu a okamžote siahol do vrecka skafľandra. Vytiahol špeci prístroj s označením: ACME odstraňovač pečatí. Opäť sa vrátil k dverám. Stisol zelené tlačítko a ozvalo sa píp a vzápätí krach. Dvere sa rozleteli. Pedro neváhal ani dve sekundy a vybehol von. Ďalšich tri a pol sekundy trvalo, kým sa dostal do šoku. Bolo to spôsobené gigantickým marmeládovým vírom z jemnej alpskej čokolády. Ten vír mal dve ramená a uprostred stála nevýrazná postava.
-Oref, ty to schytáš! , vyhrážal sa Pedro, najlepšie, ako vedel.
-To sotva. , odpovedal s úškrnom Oref a ďalej dodal:
-Pocíť silu silného siláka so silikónmi! , a vtom sa to stalo. Pedrom to trhlo a stočilo ho. Oko mu takmer explodovalo a cítil, ako keby sa mu penis menil na karafiát.
Milada sa po výdatnom spánku konečne zobudila. Jej anus bol delikátne zregenerovaný.
-Rýchlo sa pozri na obrazovku! , naliehal Cowboy. Milada poslúchla. Zbadala, ako ktosi neznámy drží Hildy a Jerguša, a má namierené ku Cowboyovi.
-Musíme konať! , dozvedela sa Milada od Cowboya. Vbehla do COCKpitu. Prebrala riadenie a všetko prichystala na odlet.

Sú Jerguš s Hildy v poriadku? Aký nebezpečný chmat predviedol Oref tentokrát na Pedra? Odletí Milada bez svojich priateľov?
Na to bude mať odpovede Wraith v 16 časti.

 Blog
Komentuj
 fotka
zemina  17. 3. 2007 13:30
Bruce Willis a Kacer Donald?
 fotka
dunka  17. 3. 2007 15:05
dobreee hehe
 fotka
janfa  15. 4. 2007 19:19
krcujem sa. thx
Napíš svoj komentár