Dnešní ľudia žijú v neustálom zhone. Majú pocit že sa musí spraviť všetko rýchlo a dobre na prví pokus.Fungujú ako roboti a baterky.Lenže jedného dňa im tie baterky dôjdu a až vtedy si uvedomia koľko času premrhali myslením na úplné blbosti. Všetok svoj čas mrháme na totálne nezáživné veci a trápia nás maličkosti ktoré by nám mali byť ľahostajné.Podľa mňa by sme mali každú sekundu svojho drahého života stráviť s ľuďmi ktorý pre nás niečo znamenajú nie sú len oblaky ktoré časom zmiznú.Áno všetko sa raz pominie všetka bolesť,samota,mladosť aj staroba. Času na tomto svete máme veľmi málo a viacej ho už nedostaneme.
Preto by sme ho mali využiť naplno tak ako chceme bez zaoberaním sa prečo sa deje tamto a hen tamto.Na to nemáme čas.Za svoj život spoznáme mnoho ľudí oblaky alebo farbu. Farbu preto pretože farbu len tak ľahko nezmyješ vpije sa ti do oblečenia a ostane tam až naveky a ani seba väčšou snahou ju nezmyjete.
A potom sú tu oblaky ľudia ktorý sa na okamžik zjavia vo vašom svete a potom nevedomky zmiznú.Boh,život,svet,vesmír tieto veci sa k nám nemilosrdné.
Pokiaľ je Boh taký milosrdný prečo necháva ľudí hladovať a trpieť?Pýtam sa prečo je na svete toľko zla a nenávisti?Pýtam sa prečo sú ľudia odsudzovaný podľa ich názoru,presvedčenia,vyznania,oblečenia ale hudby?
Prečo v sebe musia ľudia potláčať svoje pocity? Prečo sa ľudia nemôžu vyjadrovať ako chcú o čom chcú? Prečo ľudia nemôžu byť tím čim chcú byť?
Prečo ľudia v dnešnej dobe nečítajú knihy? Podľa mňa je to omnoho záživnejšie ako čumieť do PC a drtiť Minecraft? Toto sú zaujímavé otázky nie prečo ma nechce hen ten? a prečo tá ma väčšie ústa ako ja? a je bohatý?
Skúste sa zamyslieť nad skutočnými problémami a nie ty mi to hlúposťami.


Lásku,anglické piesne a mier
-Duody Rader-

 Úvaha
Komentuj
 fotka
alpynus  19. 11. 2013 22:26
napísal filozof zo staničného bufetu.
Napíš svoj komentár