Zjedol 6 Milu,zapálil si sviečky a zapol si Johna Lenona.
John v ňom prebúdzal mnoho túžob a mnoho snov. A tak si pomyslel že aj keď toho nevie veľa po anglicky tak mu to vlastne v tejto chvíli padlo vhod. Pretože táto sladká nevedomosť mu ponúkala mnoho možností. A to je podľa neho krásne na anglických pesničkách že vám ponúkajú toľko možností prekladu.
Všetci okolo z neho robili idiota,blázna alebo narušeného. A on bol pritom len sám sebou. Už si nenechal diktovať svoj život dýchal a žil ako on chcel nie ako to od neho vyžadovali iný. Podarilo sa mu to!! Preniesol (myšlienku) svojho sveta do toho skutočného. Víťazoslávne zvolal! Už mu boli ukradnuté názory iných.
Mal už plné zuby tých blbých komentárov k nemu.On si žil a bol šťastný a tak sa mu to páčilo. Lenže vedel že nie na dlho pretože je proste citlivka.
Dokázalo ho totálne zložiť skoro všetko každá maličkosť pretože mal potrebu všetko riešiť a rozpitvávať. Beatles,Nirvana a John Lennon práve v týchto veľkých hudobných skupinách a spevákovi našiel svoju inšpiráciu.Rozmýšľal že sa niektorým ľudom ospravedlní pretože ich neprávom obvinil.A až teraz si začal uvedomovať že je vlastne šťastný a rád za samotu. Došlo mu že asi práve táto samota mu vyhovuje že bude radšej odstrkovaný idiotmi ako nimi byť akceptovaný pretože už to nepotreboval aby bol šťastný. Teraz bol šťastný svojim spôsobom tak ako vždy chcel on a uvedomil si že vlastne za celí svoj život neurobil rozhodnutie aké on chcel aby sa za tým neskrýval úmysle sa niekomu zapáčiť a byť obdivovaný.Radšej byť za čudáka byť akceptovaný medzi svojimi ako byť falošne šťastný v pretvárkach. Vždy túžil byť taká anglická pieseň aby si ho ľudia mohli preložiť tak ako chceli aby im to vyhovovalo a on by pri tom ukrýval svoje čaro.A práve mu došlo že celý čas bol touto piesňou len nie pre tých ľudí pre ktorých ňou chcel byť ale pre tých pravých pre ktorých to bolo potrebné.
Pretože im poskytoval určitú pomoc a ochranu.


Konečne bol spokojný sám zo sebou pretože zistil že je vlastne anglická pieseň.

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár