...chvíľu mi to vôbec trvalo, kým sa tam dostal...kým som sa sem vôbec dostal.

Nevedel som, čo všetko tu musím poklikať, aby som vôbec mohol napísať tento blog.
"Môj BIRDZ" alebo "Durexon" a potom edituj webku...proste samé komplikácie.

Píšem zas a znova v delíriu...ako inak...aj som si to vyhladal co to znamena...( » www.zdravie.sk/sz/content/132-... ), aby ste si nemysleli, že tu len tak tlachám dve na tri, päť cez devät...(ako v Káčerovi Donaldovi...vtipy tipy triky, pamätáte..???)

Koniec internetu...to je Birdz..pretože to je na 9-tom mieste v mojej rýchlej volbe opery...( » img229.imageshack.us/img229/4875/plo... Je to proste tak..najprv maily, potom druhé majly, potom sosny, potom rozvrh, potom projekt do skoly, potom iny projekt do skoly, potom warez kde pozrem nove filmy, potom ftp server a potom samucky koniec celeho internetu - Birdz.

Obcas si pozrem aj nejaku "Kulturu" a nove blogy od starych znamych na Smeeeeečku...ale len obcas. alebo tak stranku MPV alebo rodnych Vrablov..(aj ked v skutocnosti som sa narodil v Zlatych Moravciach, ale o tom psssst).

Ale to su len take slepe ulicky internetu.

A inak, hovoril som si, že najbližší blog, čo sem pridám budú nejaké básničky v angličtine...ale nejak sa mi nechce do toho dokopať, ale prezradím Vám aspoň titul..že "Shapes of nights"..(lebo sa to hodí do refrénu..to Vám potom zaspievam ak mi neveríte).

Aaaaa....ešte musím prezradiť, čo mi hrá v ušiach...Dežo Ursiny - Pod Hladinou, ale bol by som radšej keby to bol nejaký "Pobehaj" alebo "Tebe"....a teraz mi to akurát preplo na "Film tricks"...tú nemám rám, lebo dežo nevie po anglicky...ale "Filmové striky" sú super....Kameň sa vracia na dno rieky suchý, zborený dom je v okamihu celý.

Ešte si prosím koment od Romana a Márii, lebo sú to asi jediní dvaja ľudia, ktorí na birdz ešte vôbec chodia, a aj to iba diskutovať do diskusíí a hádať s 12-ročnými deckami....

A všimli ste si ako pekne som robil odseky v tomto blogu..kazda nova myslienak novy odstavec...? Za to by ma Khürová pochválila...(aj za to, že som napísal do jej mena dvojbodku na "u"...to som napísal do guuglu ze jurgen, lebo som vedel ze mi to vyhodi nieco s dvojbodkou na u a potom som to sem skopiroval...a aj za to, že som napisal "za to" oddelene, lebo niekto by to napisal aj spolu ze "zato" ako nejaku prislovku)

A teraz idem spať.

 Blog
Komentuj
 fotka
tomas  9. 2. 2010 08:16
Hehe, znie to zaujímavo "BIRDZ je koniec internetu"
 fotka
encrypt  9. 2. 2010 09:22
no neviem...
 fotka
johnysheek  9. 2. 2010 11:16
odseky krásne i čiarky len..



ale fajn blog
 fotka
ratsanares  9. 2. 2010 11:51
vies co:

tie tipy triky v kacerovi - to ano to nezabudnem...

rozliate mlieko sa vracia naspat do flase - to ano to nezabudnem



inak som zmateny a spokojny
 fotka
frxxx  11. 2. 2010 14:07
ty meloncholik opusteny to hadanie ma niekedy bavi
Napíš svoj komentár