Opäť ti píšem.Neviem prečo, ale chcem aby sa tento list dostal do rúk oboch z vás. Asi ste mi až moc hýbali vedomím a podvedomím. A aj keď viem, že ani jeden z vás to čítať nebude, budiž.

Ahoj,

dúfam, že toto nebudeš brať ako nejaký (ďalší) emocionálny výlev svojej ex, len som ti chcela povedať pár vecí. Prosím, čítaj ďalej, sľubujem, že sa posnažím nevylievať sa. 

Po prvé, asi neviem prečo tí píšem list (aj tak ho najskôr nepošlem).

Možno preto,že mi tak nejak neodpovedáš na správy a stretnutia nevychádzajú (chápem, že si momentálne asi absolútne zahltený resp. zahataný prácou na vianočných spotoch a pravdepodobne ti to s priateľkou vychádza výborne, takže nepotrebuješ komunikáciu s niekým ako som ja), ale mám potrebu ti tak nejak napísať ( to bude asi tými pivami, alebo ja neviem prečo). Každopádne dúfam, že sa máš fajn a všetko ti vychádza tak, ako si chcel, že si momentálne pán Šéf, ktorý chodí so práce len keď sa mu chce a nie preto, že musí.

Po XY dieloch seriálu Californication a potom, ako sa už viac ako mesiac pokúšam dopísať kapitolu románu, zisťujem že by som si asi mala nájsť normálnu prácu a fakt stojím za hovno... Asi potrebujem povzbudiť. A ty si to vždy tak nejak vedel. Čítal si Imaginárium a bol si zažratý... Tak naozaj a toto potrebujem...lenže zbytočne žijem s chlapom, ktorý si to nechce prečítať (že preistotu aby mi náhodou neranil city, čo mi je úplne u riti, len aby si to prečítal, aby sme sa mali na moment prečo rozprávať) a jediný kto moje veci stále číta je moja babka. Asi potrebujem tvoj názor na vec. Ty si mi ho vedel nejako dodať. Myslím názor, nie penis ty prasco...

Mimochodom, prečo si sa mi stal múzou a potom sa vyparil? Ja som ťa o tom neprosila. A tak nejako mi fakt nejde písať... Potrebovala by som sa s tebou aspoň trochu stretnúť, nech môžem aspoň trochu písať aj keď pochybujem, že si mi ešte múza. 

Ale chcela by som, aby su si to prečítal a niečo k tomu povedal. Neviem, či zrovna toto múzy robia, ale asi fakt potrebujem názor niekoho ako ty (nič v zlom, fakt na ničnenarážam).... TO TO PIVO... Veľa piva...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár