A je to tu zas. Zas a znova čakám, že napíšeš. A zas a znova nič. Môžem čakať ďalej. Bolí ma to. Myslela som si, že do toho už nikdy nespadnem. Že už nebudem hypnotizovať telefón. Že už nebudem čakať. A aj tak som včera v noci čakala do druhej ráno, lebo si povedal, že napíšeš. Že ja krava sprostá ti ešte stále verím...
Lenže ty vieš ako na mňa. Ty vieš, čo máš povedať, aby si mi už zase narobil zmätok. Ďakujem, že si mi povedal, čo ku mne cítiš. Lenže ako to tak býva, povedal si to v nevhodný čas. Stačilo by, keby si mi to bol povedal o pár dní/týždňov skôr. Lenže ty si mi to povedal necelé tri týždne pred mojou svadbou.A nakoniec z teba vypadlo čo...? Že som sa 4 roky trápila kvôli ničomu? Že som musela brať lieky, že som chlastala a skoro ma to zničilo, len kvôli tomu, že si si myslel, že to tak bude lepšie?A ty sa vrátiš a začneš sa vyznávať až vtedy, keď sa chcem konečne posunúť ďalej? Dokážeš si aspoň predstaviť, ako strašne moc som chcela počuť, že ma miluješ, že so mnou chceš byť, ako som jediná s kým môžeš bojovať proti svojim démonom...?Vieš ako moc som niečo také túžila počuť predtým? Teraz ma to akurát tak trhá na malé kúsky a mám pocit, že zomriem. Trhá ma to na tak malinké čiastočky a tá diera, ktorá po tebe zostala v mojom vnútri, tá ktorá sa už konečne začala pomaly zacelovať sa teraz akurát taj zväčšila a za chvíľu bude tak veľká, že ma pohltí.
Ty vo mne vzbudíš všetko toto a zase sa prestaneš ozývať. Prestaneš odpisovať a zmizneš. A mne zostane jediné. Môžem sa akurát taj pýtať, na ako dlho si zmizol tentokrát. Na deň? Na mesiac? Na ďalšie 4 roky?
Myslela som, že toto už máme za nami. 
Je tohi ešte veľa, čo by som ti chcela a asi aj mala povedať... Ale malo by to nejaký zmysel? Počúval by si? 
Už som prestala riešiť čo mi hovorí moje vnútro. Hlavne keď mi vraví, aby som sa na všetko vykašľala a utiekla za tebou. Urobil by si to ty pre mňa?
Pretože sa za ani nie 2 týždne rozumne vydám a ti ostatné prežijem a dostanem sa z toho. Pretože to ja robím. Lebo aj keď ma niekto zničí a roztrhá moje vnútro na malé kúsky, tak sa zdvihnem, oklepem sa a prežijem to.

 Záchod
Komentuj
 fotka
tomas55555  29. 6. 2019 01:23
Vieš ono nie je dobré orientovať svoje šťastie ľuďom, pretože oni ťa sklamu a ty potom z nich budeš nešťastná. Orientuj si svoje šťastie Bohu ktorý ťa nielenže v živote nikdy nesklame ale ešte ti dá aj život večný.
 fotka
palec223  29. 6. 2019 17:00
@tomas55555 som prekvapeny .... nieco take som jej chcel napisat ja ... a este presnejsie ... pracovat na osobnom vztahu s Kristom denne mu rozpravat vsetko bavit sa snim venovat mu viac casu ako ludom a potom cloveka uz nezlomi nic a nicoho sa nebude bat
 fotka
tomas55555  29. 6. 2019 17:39
@palec223 Ano presne tak ako hovoríš
 fotka
willbebetter  29. 6. 2019 20:09
@1-3 si nevsimaj

Osobne by som NIKDY nevyuzila svadbu ako prostriedok na uzatvorenie sraciek z minulosti. Pripada mi to ako nieco podobne, ako ked si par spravi dieta, aby prekonal krizu vo vztahu. Nuz ale...kazdy fungujeme inac a do istej miery tvojim pocitom rozumiem. Avsak smutne je trosku pomysliet na pana nastavajuceho v celej tejto rovnici

Nuz. Nech si stastna
 fotka
palec223  29. 6. 2019 20:18
@tomas55555 neviem ako moc mas nastudovane ale na konci casov sa maju tieto veci sirit tak ako nikdy predtym... seba si neviem predstavit pred 5timi rokmi zeby som toto pisal... veci sa hybu dopredu coraz viac mladych ludi si to uvedomuje a siria to dalej .... ludstvo sa polarizuje jedny su ako ked pichnes do osieho hniezda z nicoho nic sa naseru ani nevedia preco a potom ta druha skupina ti co o tom v takomto zneni nikdy nepoculi a maju zaujem zistit viac su zvedavi a otovreni pravde lebo boh je pravda a zivot (zivot vecny)
 fotka
antifunebracka  30. 6. 2019 01:33
Nuž, každý má nad tebou len takú moc, akú mu ty sama dovolíš, to vždy vravím.
@palec223 @tomas55555 A keď pojebem boha do riti, budem bohomrd?
 fotka
1ggy  30. 6. 2019 15:01
"Lebo aj keď ma niekto zničí a roztrhá moje vnútro na malé kúsky, tak sa zdvihnem, oklepem sa a prežijem to." Toto je super postoj k životu podľa mňa Držím ti palce, nech všetko vydržíš a dáš dokopy to, čo ostatní rozbili.
Napíš svoj komentár