Minule som písala o tom ako som absolútne v pohode s tým, že som single a že ako som strašne kúl a život je fany. Vzápätí na to sa stala zvláštna vec. Behom niekoľkých dní si niekoľko chalanov alebo mužov, ktorí mali v minulosti záujem o nejaký vzťah so mnou alebo aspoň predstierali, že majú záujem o vzťah so mnou, /aby ma dostali do postele, aby im mal kto pomôcť s platením nájmu/ našlo frajerky. Alebo chlapi, ktorých som si nechávala na neskôr, keď sa na to budem cítiť. Joj, dobre, boli to moje rezervy.

Nehovorím o 2-3 ľuďoch, hovorím o šiestich, plus jeden sa oženil. Má 26, tvrdil mi, že mu mám napísať na Facebooku, keď sa budem cítiť na vzťah. Potom som sa štyri mesiace neozvala a potom mi on tri mesiace neodpísal na pozretú správu. Potom som mu lajkla svadobnú fotku.

A potom to prišlo. Temná strana single života. Chvíle, keď cool single život nie je až taký cool, práve naopak, je dosť depresívny. Nie, správny výraz je že je to napiču.

Dni, kedy chcete niekomu upiecť koláč, ale nemáte komu a nemôžete si dovoliť zjesť pol kilovú bábovku na posedenie. Vtedy váš život nie je ako epizóda zo Sexu v meste, lebo radšej ako sa vyzliecť pyžamo, dať si mejkap a ísť loviť do nočných klubov, spíte doma, aj cez deň aj v noci a vyhovaráte sa na jet lag z dovolenky na Slovensku skade ste prišli pred týždňom. Keď v rádiu hrajú Erosa Ramazzottiho a vy máte strašnú chuť niekoho objať. Dni, kedy chcete niekoho v posteli nasrať ľadovými chodidlami a kedy chcete, aby vás nasral tým, že vám povie, že sledovať Ally Mcbealovú je trápne.

Nechcem byť hysterická, ale vo svojom vnútri som. Hádžem sa o zem, zvieram päste a plačem bez sĺz. Mám pár otázok.

To som až taký odpad?

Alebo som taká vyberavá? Prečo tí šiesti neboli dosť dobrý pre mňa, keď sú dobrý pre šesť iných žien?Prestali byť idioti alebo ženy fááákt znížili svoje nároky? Čakám na epický začiatok bláznivej love story na ktorú som už stará? Na čo vlastne čakám? Až budem mať menopauzu a zoznámim sa s niekým v čakárni lekára, keď ma bude oblievať studený pot?

Cítim sa ako Bridget Jonesová.

Nie. 

Ja som Bridget Jonesová. Bridget Jonesová z Košíc žijúca v Anglicku. V trojposchodovom dome s potkanmi na dvore. Dokonca ešte aj ona sa vydala.Nie že by som sa chcela vydať. To ani... vôbec. Nejde o to. Ide o to, že moja univerzálna veta – Vieš, niekedy je fajn, keď ťa doma niekto čaká, dostala iný rozmer. Zúfalý chtíč niekoho si nájsť.

Tak som sa znova prihlásila na online zoznamku. V profile mám napísané, že mám o 8 kíl menej ako v skutočnosti a že mám rada umenie. Čo nie je klamstvo, keď sa počíta, že milujem planetárium a že raz za tri mesiace vo vani počúvam Vivaldiho. Síce som nahodila novú fotku, nech vedia, do čoho idú, ale nevymazala som informáciu, že sa rada prechádzam vo svetle mesiaca.Áno, aj pred rokom, keď som sa tam registrovala som mala taký chtíč, len iný level. Varené víno, romantická duša. Keď nad tým tak rozmýšľam, za všetko môže tá debilná atmosféra blížiacich sa Vianoc! A mojich narodenín. Inak neverili by ste koľko mužov sa rado prechádza vo svetle mesiaca! Internetová zoznamka, to je samý romantik!

No a tak som si pár dní písmenkovala s niekoľkými povedzme zdanlivo použiteľným materiálom. Preniesla som sa cez únavné odpovede na dookola sa opakujúce sa otázky Ako sa dnes máš? Aké máš plány na dnes? Čo robíš? Tento víkend som bola na rande. Všetko ok, nebola som z neho paf, takže som sa aspoň nečervenala a povedala si, že ak by to vyšlo aspoň nebudem mať dôvod žiarliť. Vykreslila som sa v najlepšom možnom svetle a nepila som veľa vína.

Hovorím si to by šlo, to by šlo a potom sme sa rozlúčili. Nechcel ma olizovať, za čo mal jeden dobrý bod u mňa. A potom, keď sa každý vybral svojím smerom, urobil jednu z najhnusnejších vecí akú môže chlap urobiť. Ako to len opísať, aby vám nebolo zle? Vyfúkal si nos bez toho aby použil vreckovku. Viete, čo myslím. Keď to len tak hodí do trávy.

Chcela som sa pozrieť smerom do neba a spýtať sa: ,,To akože fakt? Takto to bude?“Ale keďže verím v osud nie v Boha a neviem ktorým smerom sa hovorí k osudu, povedala som si to len tak pre seba. Prestrihla som všetky komunikačné kanály, cez ktoré by sa so mnou mohlo spojiť.Lebo toto je moc.Od chlapa, ktorý nevie používať vreckovku nikdy neviete, čo čakať. To síce platí všeobecne o všetkých ľuďoch, ale toto je zákerne. Čo urobí nabudúce? Vyserie sa mi pred dvere, džentlmen jeden?

Ale nevzdám sa tak ľahko. Lebo mám teraz také obdobie a viem dve veci. Prvá - do mesiaca ma to prejde, keď mi dôjde že som proste ešte stále magnet na čurákov. Druhá - niekde je a skôr či neskôr sa naše cesty stretnú a my odkráčame do západu slnka. A bude mať so sebou vreckovky.



 Blog
Komentuj
 fotka
peter151  28. 11. 2016 23:41
Oh my God... myslím, že to vystihuje recenziu
 fotka
aventine  29. 11. 2016 00:01
Wtf to ti fakt takato picovina vadi?
Ja neviem ale strasne mi je to cele divne ako si ludia vyberaju partnerov akousi vyradzovacou technikou..
ale zistujem ze divna budem asi ja, kedze takyto system hladania zrejme fakt u ludi funguje.
(To teraz nemoralizujem ani neodsudzujem a uz vobec sa necitim lepsia, akurat ma to vzdy naozaj prekvapi.. nie ked ide o chlapoch na sex, v tomto som az prilis nenarocna, ale vztah.. ja neviem, na vztah v cloveku potrebujem vidiet /nieco/ uz od zaciatku, a kedze chlapa obsahujuceho ono /nieco/ stretnem tak raz za dekadu, je to pre mna hlavnym, ak nie aj jedinym kriteriom.
 fotka
savvym  29. 11. 2016 05:44
Nechceš si spraviť výlet na par dni? Bývam v susednom Írsku a tiež sa nudím. Lenže neriešim zoznamka, mám rád prirodzenú cestu a o to väčšmi, keď netreba predstierať. Co hovoríš? Žiadne sračky z osobného života, treba si užívať, kým sme mladí.
 fotka
effyvillete  29. 11. 2016 07:31
Tento článok má hlavne pobaviť, nie je to stránka z môjho denníčka, netreba to brať moc vážne ; - )
 fotka
effyvillete  29. 11. 2016 07:34
@Savvym LOL. Hovorím, že to znie dobre.
 fotka
zrkadlovka  29. 11. 2016 15:55
toto ma pobavilo ale ze riadne
 fotka
antifunebracka  29. 11. 2016 16:41
Typická žena!
 fotka
ufounek  29. 11. 2016 21:21
pobavila mě tahle lekce ze ženské logiky... jde-li to takto nazvat.
 fotka
milis  29. 11. 2016 21:26
osobne by som tiež s takým zaraz skončila. Skončili časy keď za príťažlivého sa považoval drsný robotník z hory. Jednoducho základné pravidlá etikety, slušnosti, dobrá vôňa a upravený zovňajšok robia muža príťažlivým.
10 
 fotka
topanocka  29. 11. 2016 21:41
vtipne ale ten koniec som s napatím čakala , že napríklad aspoň dakoho okradne alebo čo
11 
 fotka
nicmanenapada  2. 12. 2016 11:40


Vďaka ti, za takto úprimne podaný náhľad do mysle jednej ženskej hlavy. Prečítal som si teraz po sebe najprv 1. časť a teraz druhú a vyvolalo to vo mne všelijaké protichodné emócie
12 
 fotka
klidopido  16. 12. 2016 19:43
Pobavilo, zamotalo, deprimovalo a donútilo usmiať.

Akurát sem tam by som chcel mať niekoho, kto ma čaká doma... ach. Never mind. Life is strange.
Napíš svoj komentár