Môj strach... ako začať???
možno tak, že čím to začalo. Začalo to smrťou jedného môjho kamaráta (o ktorom som už raz písala tuším a ak nie tak to nevadí). Prosto tým, že ho zabili ma pripravili o jedného z najbližších a najlepších priateľov. Ide o to, že to bol človek, ktorý pre mňa veľa znamenal. Robil mi spoločnosť v ťažkých aj ľahkých dňoch. A prečo to píšem?

Tým to začalo. Odvtedy sa bojím vykročiť von z domu. Bojím sa, že ma nájde. Keď počujem kroky za sebou bojím sa, že je to on a ide si po mňa. Pár dní som aj mala sny, v ktorých ma našiel a dosť mi aj ublížil (prehodil ma párkrát cez zatvorené dvere, raz ma postrelil a potom sa mi aj párkrát vyhrážal).

Bojím sa, že zas ostanem sama. Asi to je to najväčšie. Bojím sa samoty. Že ma niekto zas opustí. Prídem o niekoho.

A môj strach sa deň za dňom stupňuje. Stupňujú to ľudia, ktorí si myslia, že vedia čo je pre mňa najlepšie a radia mi ako mám pokračovať. Myslím si, že by boli najradšej keby som raz a navždy zatvorila dvere za RPG svetom.

Môj strach len prehĺbili lekári, ktorí nemajú ani páru o tom čo mi je. Posielajú ma od jedného lekára k druhému. Z chirurgie cez ortopédi cez krčné až ku gynekológovi. Testujú ma. Skúšajú. A nevedia čo činia, že vlastne mi len ubližujú a trápia.

Mám chuť si tak schuti poplakať. Ísť niekam kde ma nikto neuvidí ako žialím nad svojím osudom. Chcem toho tak veľa? Možno...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
trca  3. 2. 2008 19:00
Tak teraz nemam sajnu, coho sa vlastne bojis, preto ti neviem poradit. Treba sa najma odputat od toho, co ten strach sposobuje..
 fotka
ygor  3. 2. 2008 19:32
Bojim se Nebe,

bojim se pekla,

bojim se tebe,

abys mi neutekla



 fotka
sissi  3. 2. 2008 19:57
a preco si nepoplaces?ulavi sa ti..a po placi vzdy prichadza smiech.aspon sa to tak hovori a vo vecsine pripadov to funguje..a myslim ze samoty sa boji kazdy
 fotka
silenskaa  3. 2. 2008 21:06
O tomto sme sa uz raz rozpravali, nie?

Hm... Neviem... Mozno len poviem, ze ti verim. A ze viem, ze mas vlastnu hlavu. A ze viem, ze to zvladnes. A sice, aj ked ta dlho nepoznam, tak si silna. Nechcem ti pisat nejake rady, pretoze to myslim nepotrebujes. Len ti chcem povedat, ze ak mas tazku chvilku, kludne sa na mna obrat. A ak sa ti treba vyrozpravat, som k mání. Pretoze aj ked ta az tak nepoznam, niekedy pomoze vyrozpravat sa cloveku o ktorom vies, ze to proti tebe nepouzije.

A zuzi, kludne plac. Pomaha to...

Dufam, ze prispevok je chapatelny... =S
 fotka
endre-silentname  6. 2. 2008 12:25
Držím ti palce, aby si to všetko zvládla.
 fotka
cicusha  15. 2. 2008 14:45
Chriska moja, prepadat lutosti nad sebou samou sa neoplati...
 fotka
skapato  3. 12. 2008 22:31
no to je ale na liecenie toto rob so sebou nieco
Napíš svoj komentár