Vždy si na neho spomeniem, len tak odrazu mi vrazí do hlavy a potom sa len ledva snažím to nejako prekonať a pohnúť sa ďalej. A popritom sa cítim tak nečisto, pretože mám teraz aj tak niekoho iného. A to zrovna vzťah bez hádok a bez tých odporných vecí, ktorým som sa predtým akosi nevedela vyhnúť. Lenže keď sa niečo stále opakuje, hádam je na mieste uvažovať o tom, či za to nemôžem práve ja. A tak som sa dostala až sem. Do každodenného pokojného láskového stereotypu. Ako keby to skoro ani nebolo na mieste. Hľadám chyby, ktoré nie sú. A potom sa vraciam do minulosti.

Síce to nemyslím zle. Ja len túžim po slovách.

Stále ma to bolí, všetko čo sa stalo. Chcela by som toľko vecí napraviť, toľkým ľuďom vysvetliť prečo som sa správala tak hrozne, aj keď som to vtedy vnímala úplne inak. Že to teraz už chápem. Že som mala ten moment keď sa pozrieš dolu a vidíš svoj život roztrúsený na dlážke a všetko odrazu do seba zapadá. Tie pocity, ktoré vôbec nedávali zmysel a vychádzali z neznámych miest, tá nerozhodnosť, ktorá ma ťahala vždy inam, tá bojazlivosť skrytá akoby za nezaujatosťou. Toľko zlomených sŕdc a toľko odvrhnutí, ale teraz je už neskoro. A s tým sa musím vyrovnať.

Teraz to už nikto nechce počuť. Nikdy nedostanem odpoveď. Cítim sa znovuzrodene, a zároveň som otrasným človekom. Niekedy mám pocit, že maminka mala pravdu. Nepodarené decko. Trhá mi to srdce.

Musím sa pozbierať a začať žiť odznova. Smutná budem už len zopár dní. A potom už nebudem opakovať chyby svojich rodičov. Dnes už nado mnou nemajú moc.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
masterpain  25. 1. 2018 23:20
Ja som mail poslal po 2 rokoch. Dostal som aj odpoveď. Načo sa vraciame ku starým veciam. Načo ? Načo ?
 fotka
neznamyclovek  26. 1. 2018 06:46
A potom už nebudem opakovať chyby svojich rodičov. Dnes už nado mnou nemajú moc.

So much of this
 fotka
elenari  26. 1. 2018 12:26
@masterpain ja ti neviem, nejaká sebasabotáž či čo
 fotka
masterpain  26. 1. 2018 12:33
@elenari búúh vííííí
 fotka
lucretia  26. 1. 2018 12:44
@elenari ja som to po poslednom maily trpko oľutovala. paradoxne sa potom začal ozývať on o pár mesiacov na to... ale tiež to stálo za tudle, výsledný efekt
 fotka
elenari  26. 1. 2018 20:46
@lucretia aspoň vieš že si o nič neprišla teda dúfam že nie
 fotka
lafiziq  26. 1. 2018 22:26
ja som asi 3 roky raz za čas dostával mail... ale vždy som reagoval, tak že nemám záujem nič už riešiť a rozpitvávať a že má daná osoba už netrápi... už som našťastie vyše 2 rokov žiadny nedostal
 fotka
james98  27. 1. 2018 03:03
@lucretia Tak to vyzerá, ked je ten koho tak moc chceš, a chcel by vlastne aj on teba, v podstate poriadny kkt.
 fotka
lucretia  27. 1. 2018 23:46
@james98 ta... hej, no... ani z voza, ani na voz.
Napíš svoj komentár