V živote prídu obdobia, kedy sa musíš rozhodnúť nad veľa vecami, a uzavrieť kapitolu života, začať písať nové strany a nakoniec túto knihu ukončiť krásnym happyendom.
Niekedy však prídu prekážky ktoré musíš zdolať, niekedy prídu momenty keď niečo nevyjde, prídu osoby ktoré si budeš ctiť, no raz príde človek ktorý ti zmení celú knihu. Stalo sa...
Veď aj ty určite poznáš ten pocit, keď stále rozmýšľaš nad tou osobou, či je v poriadku a čo práve robí a či tiež práve na teba myslí.. Keď sa pristihneš že sa tak priblbo usmievaš a pritom na to nemáš dôvod, je to len vďaka tej osobe. Keď sa ti roztrasú kolená, máš v bruchu motyliky ak chceš konečne povedať to čo máš na srdci. Ale nakoniec nič nepovieš.
A tak ďalej píšeš strany tej kapitoly, s otázkou na ktorú chceš odpoveď ktorej sa bojíš. Kapitola sa vlečie stále s tým otáznikom a ty hľadáš smer. Smer, kadiaľ máš vlastne ísť. Čo máš robiť. Čo s tým otáznikom. Čo s tou osobou.
Prešiel pol rok, a stále píšeš tú istú kapitolu. Nič sa nezmenilo. Iba pribudla jedna osoba ktorá ti vo všetkom brání. Dopraješ im, aby boli šťastní spolu. I keď to ty si mal byť na jeho/jej mieste. Po čase to úplne vzdávaš, a chceš vymazať túto kapitolu. Lenže čo raz napíšeš do tejto knihy, to tu už navždy ostane.
Dopísal si túto kapitolu.. Pretože sa vzdávaš. Uzatváraš kapitolu nazvanú Stretol som lásku
a teraz utekáš ďaleko preč od všetkého a hlavne od tej osoby.. Chceš nájsť to, čo hľadáš.
....
TOTO SOM NAŠLA V MOJICH STARYCH PRIBEHOCH. Tak pre tú srandu to sem dám..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár