Sedím pri počítači a znudene preklikávam sociálne stránky. Poznáš to? Ahoj
CH: Ahoj
Ako sa máš?
CH: Fajn a ty?
Super
CH:
aha, aký smajlík (^^^)
CH: (^^^)
Čo robíš?
CH: Nič. A ty?
Sedím za kompom .
CH:
Poznáte to, vážne nie?

Dohadujem si stretnutie, pridávam fotky, články, učím sa z internetu? Áno? Fajn . Nie? A načo tu si? Ľahko sa mi to píše, že? Ale keď som pri tom skutočne? Aj ja to robím, ale prečo? Nemám, čo iné robiť? Ani som si neuvedomil, že som tam tak dlho? Ani neviem prečo? Nechce sa mi učiť? Vážne nemáš, čo robiť?

Veď svet je úžasný, ľudia su úžasní, ty si úžasný!! Nemusíš ísť vyskočiť z lietadla, ísť zachrániť opice do pralesa. Si na tomto mieste, určite to má dovôd a nevolá sa to internet. Pamätáš si, že si biekomu rozprával, čo úžasné si zažil na internete? Si teraz, tu a ty! Nik iný nie je na tom presnom mieste ako ty, nik nie je ako ty! Nemusíš ísť urobiť niečo, čo ti vynesie na YouTube viac ako 20 000 zhliadnutí.
Začni objavovať. Zober do ruky pero, foťák, začni hýbať rukami a pozoruj! Začni sa z úprimného srdca smiať! Skús niečo vytvoriť, začni sa hýbať, spievaj, predstavuj si!

Prosím vás, skúsme byť menej na internete. Nechcem tu hádzať silné reči, správať sa ako rodič. Zajtra, o pol hodiny, ups, veď už je po hodine a pol. TERAZ! Odtrhnem sa od počítača, nastavím si budík, hodinu neskôr si dohodnem stretko.

Prosím vás, vážne sa k tomu prinúťme, až si zvykneme ,a určite nám to prestane chýbať

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár