V poslednej dobe som nejaký precitlivelý. Neviem čím to je, ale možno problémy v súkromí, poprípade absencia blízkej osoby v citovom vzťahu asi robí svoje. Neviem.


Dnes som vytiahol Berušku von do mesta sa trochu spoznať. Z domu som vystrelil na električku do mesta, aby som sa dostavil na miesto stretnutia v centre mesta.


Keď sa dostavila Beruška, šli sme sa poprechádzať (v tomto sme asi rovnakí - obaja chodíme rýchlo ) a zakotvili sme v Umelke. Dali sme si kofolku a spoznávali sa trošku bližšie. Ja som odolával chuti na cigaretu (končím s fajčením), zaháňal osy, ktoré boli viac než doterné - boli drzé - a občas komentoval "inteligenciu" podaktorých vodičov.


Keďže začalo byť mierne chladno, hladina kofoly v pohároch klesla na dno, pobrali sme sa na prechádzku do centra. Počas cesty sme sa pripojili k nemeckým turistom, k židovskému sprievodu, obdivovali 3 staré škodovky spojené v jedno a vystavené ako umelecké dielo, aby sme nakoniec dospeli k záveru, že nám treba na WC Tržnica to istila


Pár minút na to sme volali taxík skupinke talianov, ktorých sme tesne predtým ohovárali. Ani sme sa nenazdali a takmer 4 hodiny ubehli ako voda. Pri rozlúčke som si uvedomil, že sa cítim skvelo. Po dlhom čase som aspoň chvíľu nemyslel na problémy a cítil som sa ako človek. Slobodný, kľudný , ...

ĎAKUJEM BERUŠKA! Moja vďaka patrí tebe. Si jeden z mála ľudí, u koho neočakávam podraz a viem, že môžem byť. SI skvelá kamoška Cmuk!

 Blog
Komentuj
 fotka
beruska_zuzanka  12. 8. 2007 22:22
Jeejo, ta tééda ďakujem už mi tie bodky sčervenali... stovko bude mať robotu v utorook

a bolo super,fakt
Napíš svoj komentár