Milý môj denníček, 

trápi ma tento svet. 
Trápia ma ľudia, ktorí žijú tento svet. Že tento svet dovolil ľuďom spraviť ho takým. Že to nie je svet, ale že to je už "tento svet". Mnoho ľudí vraví, ako nechce žiť v tomto svete. Všetci chceme byť na svete, aj ja. Ale ani ja nechcem žiť tento svet. Chápeš to denníček, chápeš ako to myslím? 

Z normálnych hodnôt sa stali nenormálne. Chlapec nemal sex, má už 24 rokov a chce mať jednu ženu v živote. A ešte k tomu verí aj v Boha. No aký je? Nenormálny. Predsa. 


V piatok nejdem na párty. Nikdy som nešla, mám len 20 a je to ten správny čas, samozrejme, ale nie, nepôjdem. Nie, nie som chorá, nie nemusím sa učiť. Nie, nepôjdem. Áno, iba sa mi tam nechce. Iba tam nechcem. A áno, som nenormálna. 

V trinástich už alkohol. O inom ani radšej nehovorím...

V 35ťke ešte vraj "celý život pred sebou". 

Prečo sa stále toľko učíš, s tebou vôbec nie je sranda. Si bifľoš. Si nudný. Si nezaujímavý.

Si
  
ne
nor
mál
ny. 

Nadávky. Ohováračky. Drsná hudba. Nuda doma, nuda v práci, nuda v Brne. Zlé je slnko, zlý je dážď, zlé je každé počasie. To všetko je dnes celkom normálne, až na to, že sa iba zmenil význam slova. 

Z normálnych vecí sa stali nenormálne a tie nenormálne sme si znormálneli. Poďme sa nad tým normálne zamyslieť, a poďme byť viac normálni, ale skutočne normálni. Poďme sa znormálnieť. 





S pozdravom
Tvoja (ne)normálna Ema

 Blog
Komentuj
 fotka
funkyshit91  22. 8. 2017 09:27
haha, vitaj v klube, neplac, bude to aj horsie
 fotka
antifunebracka  10. 9. 2017 00:07
Všetko je to len o vnútornom nastavení.
Napíš svoj komentár