Ahoj moj milý denníček, 

bola som teraz veľmi šťastná. Už si ani nepamätám, kedy som sa cítila podobne. Aj keď, samozrejme, že som to hneď posrala. Snáď nie dočista. No ale poporiadku..

V mojom živote sa objavil Muž.
Nie žeby to bola výnimka, ale predsa je. Všetci boli inak chlapci (subjektívny pohľad), ktorých (s prižmúreným očkom - lebo niekedy to je aj kratší interval) striedam asi tak raz za dva mesiace. Fuj na mňa, ale pokračujme.  

Nazývam ho Muž, lebo sa objavil konečne niekto, kto sa tak naozaj správa. Už neviem, koľko je adekvátny vekový rozdiel, ale 7 je vraj šťastné číslo. Súhlasím. 
Je galantný, slušný, poriadny, poriadkumilovný (aj keď, o tom ešte inokedy), správny, rozhodný, ochranársky, zaujíma sa o mňa v jednom kuse, chce vedieť, kde som, čo robím a chce byť so mnou. Chce byť so mnou! Chce! So mnou! Chce chce chce. 

A inak, ešte hrá aj na gitare. A to ma vždy bralo. 

No ale, ako inak, asi som to posrala. 
Doteraz, fakt vždy, som našla niečo, čo mi proste nesedelo, nestačilo, nepáčilo sa alebo vadilo. Prestalo ma to baviť, lebo som vždy našla nejakú viac či menej veľkú - aj keď zvyčajne viac veľkú - chybu na tých, už spomínaných chlapcoch. (Akoby si TY bola bezproblémová, hlupaňa). No ale tento tu ju nemá, to ja som teraz jedna veľká chyba v programe. 

A teraz bojujem so svojím vnútorne silným ja, ktoré si len málokedy niečo prizná, pretože je dostatočne tvrdohlavé (po tatkovi) na to, aby si uznalo chybu. Je to jedno prečo, ale zachovala som sa hlúpo a detinsky, urobila som si srandu z niečoho, čo pre môjho Musha (lebo ešte asi nie sme muž a žena) bolo dôležité. A mám pocit, že natoľko, že neviem čo bude ďalej.. 
Lebo dnes napríklad, so mnou byť nechce..

No a ja o neho asi nechcem prísť. 

Myslím, že sa ospravedlním. Aj keď, neviem, ako prijímajú muži ospravedlnenia od zjavne divokých, nespútaných a silných žien. 
Tak mi prosím poraď, milý denníček, lebo žalúdok mám z toho stresu už skoro až v krku.

S (novou) láskou, 
Tvoja Ema


 Blog
Komentuj
 fotka
nicmanenapada  7. 8. 2017 21:50
Tak napríklad ja vnímam schopnosť vedieť sa ospravedlniť za veľké charakterové plus u druhých (samozrejme, keď to ten človek myslí naozaj úprimne). Bez ohľadu na temperament dotyčnej osoby.
 fotka
lenuska175  8. 8. 2017 12:05
Emuška, veľa šťastia s ním!
 fotka
antifunebracka  8. 8. 2017 16:17
Keď chceš mať niekedy vážny vzťah, musíš sa naučiť v 1. rade sa ospravedlňovať.
 fotka
midnight  27. 8. 2017 11:14
"Aj keď, neviem, ako prijímajú muži ospravedlnenia od zjavne divokých, nespútaných a silných žien. "

obvykle veľmi prekvapene a veľmi pozitívne. ale už si na to asi prišla.
Napíš svoj komentár