Chcela spat jednu noc u mna a druhu neviem kde - asi proste niekde, s tym jej onym - je mi to jedno. A tak zrazu napisala, ci by predsa len obe noci nemohla prespat u mna. Cakala som na vysvetlenie nejakeho pruseru, ani sa mi neunuvalo opytat sa preco. A ona zrazu, ze len tak, ze by chcela byt trochu viac so mnou. Zahrialo ma to, ako uz davno nie..

***

Sranda. Kolko motivacie skryva tych 1267 screenshotov v mojom mobile. Len clovek, co ten mobil denne drzi je tak zvlastne vyprahnuty, az sa boji ze to je uz nemenne.

***

Su miesta, ktore rada objavujem. Su miesta, na ktore sa rada vraciam. A potom su miesta, na ktorych sama seba najradsej nachadzam.

***

Su ludia, s ktorymi sa rada rozpravam. Su ludia, ktorym mozem povedat vsetko. A potom su ludia, ktorym nemusim povedat nic.

***

Vy ho nazyvate otec. Ja som mu nikdy nepovedala inak ako tatik.

***

To je teraz presne ten stav. Neviem, ci sa mam snazit este viac, alebo mam uz radsej odist.

***

Su ludia, ktori vravia ze to bola chyba, ked odisli z mojho zivota a snazia sa mi don vratit. Tie velke miesta, ktore vsak v mojom zivote mali, sa uz podstatne zmensili. A ja neviem ci mam povedat, ze uz je prilis neskoro, alebo aspon trochu toho fleku opat najst... 

***

Keby sme si namiesto "pripajam sa" v komentari na facebooku, napisali 4 rozvite, uprimne a osobne vety - priania k sviatkom by mali hned trochu iny rozmer a radsej by som si ich citala. 

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  19. 6. 2017 16:22
Šťastný Deň otcov!
 fotka
midnight  6. 7. 2017 22:57
znie to trochu ako zbierka takých tých výrokofrázičiek čo si ľudia kopírujú na profily.

...a človek si tak pri čítaní uvedomí, vieš čo je na mnohých tých výrokofrázičkách jediné (alebo najviac) trápne?

že vieš že ich nevymysleli a nenapísali oni
 fotka
midnight  6. 7. 2017 23:11
(...teraz mi to znie že tá pointa je tam príliš schovaná, neviem, že proste toto aj keď tak znie, tak je to pekné, lebo je vidno že je to písané tebou, a tak proste človek vie že takéto ti občas beháva hlavou a dopracovávaš sa k tomu tak nejak prirodzene a to je super)
Napíš svoj komentár