Dnes ráno som sa zobudil po dlhom a kľudnom spánku. Spočiatku som tomu sám neveril. Všetko okolo mňa som videl jasnejšie, a nie cez ten hmlistý opar, ako tomu bolo doteraz. Cítil som ako sa do mňa zo všetkých strán prúdi nová sila. A ja som konečne začal chápať zmysel vecí.

Za posledné dva dva týždne som sa deväťkrát ocitol v stave zmeneného vedomia. Môj život v skutočnom svete ovládli depresívne stavy, ktoré ma skoro dohnali k samovražde, a tie neskôr vystriedal panický strach. Spočiatku sa to dialo úplne spontánne. Neskôr som sa naučil vycítiť blížiaci sa prechod s čoraz väčšou presnosťou. Tie prechody som nazval "pády do šera".

Šerosvit. Iný svet za hranicami štyroch rozmerov skutočného sveta, popísaný Fyzikou deviatich kruhov. Nová a vyššia úroveň existencie ľudského vedomia. A k jeho ovládnutiu mi chýba už len jediný krok.

Posledný pád. Alebo to môžem nazvať skôr prvý krok do šera, ktorý urobím vedome a s jasným cieľom. Teraz už dokážem zdvihnúť svoj tieň a prekročiť ho. Zachytiť správny kvark, a odomknúť ním kruh správnej farby. A konečne, v hlbinách šera v sebe prebudiť dych a pohybovať sa v ňom rýchlosťou tachyonu.

Práve vtedy som si v duchu položil otázku a po prvýkrát som na ňu dostal odpoveď. Šerý svet ku mne prehovoril.

 Blog
Komentuj
 fotka
zajko30  10. 4. 2011 22:16
a čo je to ten kvark?.........filip



ináč ako vždy výborne....
Napíš svoj komentár